Vesti
Beograd

Turski brend Colins otvorio svoju prvu radnju u Beogradu

10. Jan 2023 5.122

Jedan od najpopularnijih turskih modnih brendova, prepoznatljiv po svom jedinstvenom kroju I proizvodima od džinsa, po prvi put stigao je na domaće tržište i to kao deo Ada Mall porodice. Na prvom spratu tržnog centra na Čukarici,na više od 300 metara kvadratnih,svi ljubitelji dobrih i kvalitetnih komada iz industrije farmerki i tekstila imaće priliku da pronađu svoj omiljeni model ili aksesoar. Otvaranje radnje uveličao je i ambassador Turske Republike Hamija Aksoja koji je poželeo uspešan rad I saradnju kako brendu Colin’s tako i Ada Mallu.

Sa više od 600 radnji u 38 zemalja Colin’s predstavlja vodeći brend među mlađom populacijom i neprestano širi svoju globalnu mrežu, a na temu saradnje sa Ada Mall-om, glavni izvršni direktor Yavuz Erogluizjavio je: “Našim potrošačima nudimo kolekcije sa ukupno 620 prodajnih mesta u 26 različitih zemalja u kojima poslujemo dugi niz godina. Činjenica da smo brend kojem se divi posebno mlada publika podstiče nas da se otvorimo na novim geografskim područjima. Sada skrećemo našu rutu dalje na zapad I uzbuđeni smo što otvaramo našu prvu radnju u Srbiji. Nadamo se da će naše kolekcije, za koje smo eksperti već 40 godina, biti cenjene u Srbijii i da ćemo brzim širenjem postati dostupniji brend”.

colins

Alex Linchev, menadžer Ada Malla nadovezao se jednakim zadovoljstvom što je ovakav brend kao svoju prvu lokaciju u Srbiji odabrao baš njihov šoping centar: “Osluškivanjem potreba tržišta I analizom naše ciljne grupe, koju uglavnom predstavljaju mladi i stilizovani milenijalci, Colin’s je savršeni odabir. Naš centar nudi prijemčivu ponudu stila, slobodnog vremena, zabave i dobre energije, i mislim da je upravo to ono što je privuklo Colin’s da postane deo našeg centra”.

izvor/foto:atastars.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.