Vesti
Beograd

Prva Regus lokacija u Novom Sadu u junu 2023 godine

10. May 2023 1.544

IWG, lider na tržištu fleksibilnog poslovnog prostora i brend Regus proširuju svoju ponudu na srpskom tržištu sa novim partnerom kompanijom Inobačka d.o.o. iz Novog Sada.

Osam miliona ljudi u 120 zemalja već uživa u hibridnom načinu rada u modernim i tehnološki opremljenim radnim prostorima, zahvaljujući lideru na tržištu: IWG-u, u čijem sastavu su i dobro poznati brendovi Regus i Spaces, a potražnja za fleksibilnim prostorima i fleksibilnim uslovima je u porastu. IWG nastavlja da se širi i u Srbiji, pa će, osim u Beogradu (u kojem uspešno posluje već 5 lokacija), od juna biti dostupna i lokacija u Novom Sadu.  

IWG sprovodi uspešnu strategiju rasta i širenja svoje mreže. Vlasnici nekretnina, investitori i nosioci franšiza imaju priliku da rade sa svetski poznatim i najstabilnijim partnerom u sektoru fleksibilnih poslovnih prostora. Partner Regusa, kampanija Inobačka d.o.o., je renovirala staru zgradu u centru grada, koja je pod zaštitom države, a u čijem prizemlju će biti otvoren Regus centar, koji će se prostirati na oko 630m2. IWG već uspešno posluje na pet lokacija u Beogradu, koje su se pokazale kao veoma popularne i tražene i čiji kapaciteti su gotovo uvek popunjeni. Novi Sad će biti šesta IWG lokacija u Srbiji, ali je kompanija u stalnoj potrazi za partnerima, koji su spremni da razvijaju nove projekte i učestvuju u širenju mreže u većim gradovima.

regus novi sad

Povećanja potražnja za hibridnim načinom rada  

Pre trideset godina, Mark Dikson je osnovao IWG sa vizijom koja je rezultirala ogromnim globalnim uspehom i učinila da tradicionalan model rada od 9 do 5, kao i duga putovanja do posla, budu deo prošlosti. Danas je ljudima omogućeno da rade sa najboljih lokacija koje su potpuno opremljene, a sve što treba da urade jeste da na svojim pametnim telefonima odaberu šta će tog dana koristiti: privatnu kancelariju, coworking ili salu za sastanke. Ne samo da je hibridni način rada izuzetno popularan kod zaposlenih, koji cene bolji balans između posla i privatnog života, već i kod poslodavaca, koji uspevaju da smanje troškove i pozitivno utiču na održivost. Ovo je osnovni razlog zbog kojeg IWG nastavlja da širi svoju mrežu, uključujući i otvaranje centara širom Srbije. IWG je postao partner kompanije Inobačka d.o.o., koja se godinama bavi razvojem stambenih nekretnina. Zajedno razvijaju novu lokaciju, u kojoj će biti 14 privatnih kancelarija, 8 Coworking mesta, kao i sala za sastanke. Savršena lokacija u Novom Sadu, blizu samog centra, je lako dostupna kolima i javnim prevozom, što je čini posebno atraktivnom. Otvaranje je planirano za jun.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.