Vesti
Region

Otvoren hotel ONE&ONLY u Portonovi resort

13. May 2021 1.062

Hotelska grupacija One&Only sinonim je za luksuz i ono najbolje što možete tražiti od svog boravka u resortu. Njihovi su hoteli, resorti i vile smešteni na najepšim svetskim lokacijama, pomno biranim mestima u kojima se spaja sve što čini One&Only filozofiju. Od Maldiva i Mauricijusa, preko Cape Towna do Meksika i Dubaija, ove destinacije zaista oduzimaju dah.

 

one&only

ONE&ONLY PORTONOVI RESORT

Jedna od najnovijih lokacija smestila se  u Crnoj Gori. One&Only Portonovi otvoren je u srcu Boke Kotorske ovog marta, a prve goste počinje primati od 1. maja 2021. Portonovi se rasprostranio na gotovo 250 hiljada kvadratnih metara gde se sad nalaze centralni objekti hotela te pripadajuće vile, plaža, nekoliko bazena, barovi i wellness sadržaji.

one&only

Resort će nuditi i dve privatne vile (trosobnu i dvosobnu), a svaka se nalazi u vlastitom vrtu s privatnim bazenom te bazenom za hidroterapiju sa šest stanica za masažu. Gosti koji odsednu u ovim vilama na raspolaganju će imati batlera i kuvara. Neki trosobni i četvorosobni luksuzni objekti moći će se kupiti, a privatni domovi imaće pristup vlastitoj peščanoj plaži i pristaništu, individualnim bazenima i privatim unutrašnjim dvorištima.

one&only

one&only

Objekt One&Only Portonovi nalazi se u Herceg Novom, a nudi sve što gostima može zatrebati. Ovaj hotel s 5 zvezdica ima vrt, besplatan WiFi i klimatizovane sobe s vlastitim kupatilima, a takođe uključuje recepciju otvorenu 24 sata, poslugu u sobi i menjačnicu. Gosti One&Only Portonovi mogu birati između nekoliko restorana – italijanskog Sabia by Giorgio Locatelli, La Veranda, japanskog Tapasake restorana kraj bazena i bara Caminetti. Vrhunska ponuda podrazumieva se u svakom od objekata, a gosti mogu trenutke opuštanja provoditi i u zajedničkom salonu.

one&only

Tokom boravka gosti mogu koristiti spa i wellness sadržaje kao što su unutrašnji bazen i hidromasažna kada. Objekt One&Only Portonovi u ponudi ima najam bicikala i automobila, a u okolini je moguće uživati u pešačenju i vožnji bicikla. U neposrednoj blizini je D-Marin marina Portonovi, neki od najpoznatijih beach barova te šetalište gde se može uživati u autentičnoj crnogorskoj ponudi.

one&only

one&only

 

one&only

one&only

Izvor/foto: jurnal.hr

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.