Vesti
Region

Novi projekat u Trebinju

20. May 2021 1.056

Najava novog megalomanskog projekta u Trebinju potvrđuje da vizija jednog čoveka može da otvori vrata budućnosti. Nakon odluke iz 2016. godine o izgradnji Grada Sunca na Mediteranu do kog se iz Trebinja stiže za nekoliko minuta, nova zamisao Rodoljuba Draškovića sa papira uz pomoć najvećeg investitora u Hercegovini kao i vrhunskih arhitekata počinje sa gradnjom.

trebinje

foto:topdanas

Kompleks je planiran kao ceo grad za 25.000 stanovnika i biće jedinstven u Evropi. Standard življenja biće na najvišem nivou a gradsko jezgro čini preko 3.000 luksuznih jedinica. Čitava površina je ispunjena parkovima, cvetnim vrtovima, trim stazama, biciklističkim stazama, šetalištima, jezerima kao i drugim sadržajima koji će upotpuniti potrebe stanovnika. U centru će biti luksuzni apart hotel sa koga se pruža pogled na Trebinje. U atrijumu hotela planirana je botanička bašta odakle se panoramskim liftovima može stići do poslovnih i stambenih etaža ili do heliodroma na krovnoj terasi.

trebinje

foto:hercegovinapress

U ovom gradskom kompleksu sva infrastruktura i parkiranje je u podzemnim etažama i na 800.000 m2 sve će biti izgrađeno u funkciji budućih stanara . Biće obezbeđeni uslovi za bavljenje biznisom, svi uslovi za porodicu kao što je najsavremenije obdanište i drugi dečiji sadržaji kao i sve što i jednoj osobi i jednoj porodici potrebno za udoban život. Za tri godine Trebinje je dobilo Aqua park, Halu sportova, zatvoreni bazen, otvorene terena za sve sportove, igralište za decu sa Dino parkom, hotel sa 5 zvezdica, Bijeli grad turistički kompleks sa preko hiljadu smeštajnih jedinica….Razvoj i investicije u Trebinje se ne zaustavljaju.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.