Vesti
Srbija

Novi hotel na Staroj planini

09. Feb 2021 1.046

Najavljena investicija kompanije Slavninja 3 plus u izgradnju hotela kategorije 4* na mestu nekadašnjeg hotela StarA na Staroj Planini značajno će povečati turističku ponudu.

Kao inspiracije u arhitektonskom rešenju uzete su šare na pirotskim ćilimima koji su od 2012. godine uvršteni na Uneskovu listu kulturne baštine Srbije. Hotel će imati 66 soba i 5 apartmana, garažu sa 35 mesta i restoran kapaciteta 120 mesta. Biće građen u 4 faze a planirane su i sale za sastanke i spa centar sa zatvorenim bazenom.

U neposrednoj blizini gradiće se sportska dvorana i otvoreni teren. Iz želje i planova da hotel radi tokom cele godine gostima će biti dostupni dodatni sadržaji poput centra za rehabilitaciju sportskih povreda, otvorene i zatvorene teretane kao i ski i trim staze.

Akcenat će biti stavljen na sportske kampove za decu. pripreme sportskih ekipa, team bildinge i aktivne vikend pakete. Novi hotel i njegovi sadržaki svakako će doprineti razvoju i pozicioniranju celog kraja. 

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.