Vesti
Beograd

Najava nemačkog diskotnog lanca TEDI o planovima za Srbiju.

15. Mar 2022 2.192

Kako portal Retail Serbia prenosi, nemački lanac TEDI planira ulazak na tržište Srbije simultano otvarajući nekoliko radnji u sledećih 12 meseci.

tedi u srbiji

Diskontni lanac TEDI se ubraja u vodeće kompanije u neprehrambenoj branši i to sa oko 2.550 prodavnica u 10 zemalja Evrope, sa preko 8.300 proizvoda i preko 24.000 zaposlenih. Kompanija je osnovana 2004. godine sa centralom u Dortmundu. Koncept lanca je prilagođenost i dostupnost. U svom asortimanu ima široku paletu proizvoda za kuću kao i proizvoda po principu “uradi sam”, kancelarijski i školski asortiman. Takođe jedna od prednosti ovog lanca je dostupnost prodavnica, kako u velikim gradovima tako i u ruralnim oblastima.

Posluju po principu niskih cena za veliki izbor. Asortiman je takav da se uvek može pronaći nešto novo, kako se na njihovom sajtu navodi “ od praktičnih proizvoda za pomoć u svakodnevnom životu pa sve do stvarno ludih stvari.” Kod sastavljanja asortimana uvek se stavlja naglasak na nešto novo i donosi sezonske akcijske proizvode i sa devizom da kupcima pružaju raznoliku ponudu kako bi ih iznova iznenadili.

tedi u srbiji

Kompanija TEDI posluje i u neposrednom okruženju i to u Sloveniji od 2012. godine a u Hrvatskoj od 2017. godine

foto:tedi.com

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.