Vesti
Region

Najava izgradnje sportskog centra Jahorina

24. Sep 2023 641

Sportski centar Jahorina predstavlja ambiciozan projekat koji za cilj ima preobražaj Jahorine u pravi centar svih sportskih aktivnosti jer ovaj novi projekat obuhvata sve ključne elemente potrebne za unapređenje planinskog područja i stvaranje atraktivnog odredišta za posetioce i sportiste iz svih krajeva svijeta.

jahorina sportski centar

Savremena Infrastruktura

Sportski centar na Jahorini će imati 11.800 kvadratnih metara koji će obuhvatati različite sadržaje. U ovom impresivnom kompleksu sportskog centra planirana je sportska sala, veliki parking za vozila, apoteka, dom zdravlja za brigu o posetiocima, moderna teretana za pripreme sportista, ambulanta za hitne slučajeve, pošta za lakše komunikacije i moderni poslovni prostori za poslovne aktivnosti.

jahorina sportski centar

Epicentar društvenog života

Jedan od najuzbudljivijih aspekata projekta je izgradnja trga koji će postati epicentar društvenog života na ovom predivnom planinskom području. Ovaj trg će biti mesto okupljanja, razmene iskustava i stvaranja nezaboravnih trenutaka za posetioce i lokalno stanovništvo.

Saradnja investitora iz svih krajeva sveta i lokalne zajednice obećava procvat Jahorine i njenih okolnih podrucja. Očekujekuje se da će ovaj projekat postati uzor za razvoj turizma i infrastrukture u celom regionu, privlačeći turiste i doprinoseći ekonomskom rastu lokalne zajednice.

jahorina sportski centar

Sportski Centar Jahorina predstavlja budućnost za ovo prelepo planinsko područje predstavljajući novu eru za Jahorinu postavljajući temelje za održivi turizam i napredak.

izvor/foto:jaforinaprestige

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.