Vesti
Region

Liko Soho Group dovodi Pullman u Crnu Goru

17. May 2023 1.281

Accor, vodeća svetska ugostiteljska grupa, proširiće svoj portfolio u jugoistočnoj Evropi sa Pullman Resort & Residences hotelom u Baru. Zahvaljujući partnerstvu sa Liko-Soho grupom, Crna Gora dočekuje prvi hotel premium brenda Accor. Hotel koji će se nalaziti na samoj obali Jadranskog mora svoja vrata za prve goste će otvoriti do kraja 2025. godine.

Smešten na Barskoj rivijeri, samo 100m od obale mora, Pullman Resort & Residences Bar Montenegro biće savršena destinacija za letnji odmor. Za turiste i poslovne putnike novi hotel će ponuditi 165 modernih, udobnih i vrhunskih soba, sa 244 rezidencije, navode iz Accor Grupe.

pullman crna gora

"Potpisivanje Pullman Resort & Residences Bar Montenegro predstavlja važnu prekretnicu za jedan od najvećih investicionih projekata u Crnoj Gori, čiji je deo Accor-a sa ponosom”, izjavio je Dilek Sezer, direktor razvoja za Jugoistočnu Evropu Accor-a. – “Siguran sam da će vrhunsko iskustvo gostiju u kombinaciji sa zadivljujućim enterijerima i lokacijom iz snova ovaj hotel učiniti vrhunskim izborom za putnike koji žele svoj idealan odmor na moru ”.

Novi hotel će ponuditi širok spektar vrhunskih sadržaja za posetioce i stanovnike, kao što su SPA bazeni, sobe za masažu i rekreaciju, teretana, maloprodajni prostor, dečija zona i jedinstveni bazen na plaži sa grejanom morskom vodom koji će produžiti letnju sezonu do dva meseca. Za ljubitelje hrane biće mnoštvo restorana: restoran sa 3 obroka sa lobi barom, Sportski bar za stanare, Sky Bar na otvorenom na terasi, Spa Bar i Pools & Waterside Bar ispred hotela. Poslovnim gostima je na raspolaganju 1 plesna dvorana i 3 sale za sastanke za okupljanje. Vlasnik Pullman Resort & Residences Bar Montenegro je Liko-Soho Group.

pullman crna gora

“Potpisivanje prvog premium hotela sa pet zvezdica u gradu Baru jedan je od najvećih investicionih projekata koji su u toku u Crnoj Gori u oblasti turizma i ugostiteljstva. Od samog početka naša najveća ambicija bila je saradnja sa iskusnim partnerom koji odgovara obimu projekta. Utvrđena pozicija svetskog lidera u ugostiteljstvu sa dugogodišnjim iskustvom i veliki portfolio brendova sa globalnim dometom bili su glavni faktori u odabiru Accora za partnera” – kazao je Igor Lysov, osnivač i većinski akcionar Liko Soho grupe.

pullman crna gora

Ugovor o franšizi između Accora i Liko-Sohoa, čiji su predstavnici Igor Lysov, Rade Vujačić i Ruslan Lysov, potpisan je u Parizu. Otvaranje Pullman Resort & Residences Bar Montenegro planirano je za kraj 2025. godine.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.