Vesti
Beograd

IWG jača svoje prisustvo u Srbiji uz dva nova prestižna radna prostora u Beogradu i Novom Sadu

18. Dec 2023 635

Kompanija IWG, vodeći pružalac rešenja fleksibilnih radnih prostora, nastavlja sa jačanjem svog prisustva u Srbiji s najavom dva nova radna prostora u Beogradu i Novom Sadu. S globalnim porastom potražnje za rešenjima za hibridni rad, kompanija IWG ostaje dosledna i posvećena pružanju inovativnih adaptilnih rešenja za radni prostor, kao i negovanju partnerskih odnosa.  

Novi radni prostori u Beogradu

Kompanija IWG otvorila je novi fleksibilni radni prostor u Beogradu namenjen poslovnoj zajednici profesionalaca i kompanija iz celog regiona. Poslovni centar Vračar koji je otvoren u novembru ove godine, lokacija je brenda HQ koja nudi 658 kvadratnih metara co-working prostora, kancelarija,sala za sastanke i različitih virtuelnih prostorija. Strateški lociran u ulici Makenzijeva broj 37, u samom srcu Vračara, ovaj savremeni centar pruža profesionalno i inspirativno okruženje za razvoj kako etabliranih kompanija, tako i novih preduzetnika, podstičući saradnju, kreativnost i produktivnost. Njegova atraktivna lokacija, u centru gradskih poslovnih dešavanja, dodatno naglašava posvećenost kompanije IWG pružanju besprekornih iskustava kada je radni prostor u pitanju, a koja je istovremeno u skladu sa rastućim potrebama današnjih profesionalaca. Uz Poslovni centar Vračar, IWG ponosno najavljuje i otvaranje novog Regus centra u okviru distrikta The One, - jednog od najprestižnijih poslovnih kompleksa u Beogradu. Otvaranje ove Regus lokacije planirano je početkom 2024. godine, a sa ukupnom površinom od 982 kvadratna metra, pružaće fleksibilna rešenja radnog prostora za kompanije i startape iz najrazličitijih industrija.  

regus

Priča o uspehu iz Novog Sada

U seriji rekordnih dostignuća, IWG je objavio izuzetan uspeh nedavno otvorenog Regus centra u Novom Sadu. Otvaranjem ovog Regus centra u partnerstvu sa kompanijom Inobačka d.o.o., jednom od najvećih građevinskih kompanija u zemlji, kompanija IWG lansirala je svoju prvu lokaciju u Novom Sadu, drugom najvećem gradu u Srbiji. Sa brzorastućom potražnjom za hibridnim radnim rešenjima na tržištu, lokacija Regus Novi Sad kompanije IWG dočekana je sa izuzetnim interesovanjem kompanija svih veličina. Ovaj fleksibilni radni prostor nudi 545 kvadrata privatnih kancelarija, co-working prostora i sala za sastanke, odgovarajući na potrebe dinamične profesionalne zajednice grada koji nosi rekord u državi kada je u pitanju najveći broj IT stručnjaka po glavi stanovnika. Dodatno, IWG je najavio predstojeće partnerstvo sa kompanijom AEST, čime će predstaviti još jedan savremen radni prostor u Novom Sadu pod brendom HQ.

regus

Otvaranje ove HQ lokacije kompanije IWG - K27, planirano je za početak 2024. godine i posedovaće moderne kancelarije, dinamične sale za sastanke i kreativne co-working prostorije. Kako Novi Sad nastavlja da raste kao regionalni centar, ekspanzija kompanije IWG u skladu je sa sve većom potražnjom za fleksibilnim radnim prostorima u Novom Sadu i njegovom dinamičnom radnom snagom. Sa ovim strateškim širenjem, IWG potvrđuje svoju posvećenost pružanju neprevaziđenog iskustva kada je u pitanju radni prostor, podstičući kompanije na napredak u dinamičnom i promenljivom radnom okruženju. Dodatno, ova najava došla je odmah nakon što je kompanija IWG objavila da je postigla najviši šestomesečni prihod u svojoj istoriji dugoj 34 godine, što je rezultat brzog usvajanja hibridnog modela rada od strane kompanija svih veličina širom sveta. „Veliki prasak hibridnog rada“ takođe se odrazio i na izuzetan rast broja centara kompanije IWG, koja je u periodu od januara do septembra 2023. potpisala 600 novih lokacija.

regus

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.