Vesti
Beograd

Evdema u Srbiji

04. Mar 2022 2.378

Najveći turski maloprodajni lanac planira ekspanziju na tržište Balkana i prva stanice je Srbija. U planu je otvaranje prve maloprodajne radnje u Beogradu.

Evdema je uspela da postane najveća i najpouzdanija prodavnica kućne dekoracije u Turskoj od 1972. ispunjavajući očekivanja kupaca na najvišem nivou svojim raznovrsnim proizvodima i kvalitetom usluga. Evdema nudi sve neophodne proizvode za uređenje doma kao „one stop shop” u okviru svojih koncept prodavnica. DU&KA fabrika tapeta i pogoni za proizvodnju drveta SOPRANO MOBILIA, posluju u sastavu Evdema grupe. Njen brend VITALE realizuje usluge prodaje i primene u osvetljenju, kućnim dodacima, stolovima & stolice, prirodni kamen i parket grupe proizvoda više od deset godina. Uz pomoć svog logističkog skladišta od 20.000 m2 može da pruža usluge u zemlji i inostranstvu.

evdema beograd

U svim grupama proizvoda opslužuje maloprodajne kupce ali uključuje i projektovanje i arhitektonske radove. Odeljenje veleprodaje upravlja prodajnom mreži od preko 2.000 maloprodajnih objekata, dok odeljenje za ugovore realizuje prodaju za stambene projekte kako u Turskoj tako i u regionu. Proizvodi se izvoze u više od 40 zemalja pored E-Commerce kanala koji nudi savremena rešenja sa ciljem 100% zadovoljstva kupaca. U kanalu e-trgovine, brend Evdeimaj.com nudi maloprodajnim kupcima više od 10.000 proizvoda za više od 20 brendova, dok je IapiAmbari.com realizovao veleprodaju mnogih grupa proizvoda kao što su kupatilo, tapete, kućni dodaci itd. za korporativne kupce u građevinskom sektoru.

evdema beograd

EVDEMA nudi sve svoje konceptualne proizvode u svojoj prodavnici od 3.500 m2 u Lionu, Francuska, a takođe pruža usluge van Liona uz pomoć svojih dilera. Opslužuje prodavce tapeta u Rusiji preko svoje kancelarije u Moskvi i magacina u Rostovu i nastavlja da raste u inostranstvu.

evdema beograd

foto:evdema.com

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.