Projekti
Srbija

Zepterme u Vrnjačkoj banji

24. Sep 2021 1.480

„Zepterme“ je luksuzni objekat namenjen za odmor i uživanje. Smešten u srcu Vrnjačke Banje, na površini od 30.000 kvadratnih metara, odiše besprekornim komforom i prefinjenim stilom. Spoj najboljeg kvaliteta i izvrsne funkcionalnosti, ovaj kompleks daje harmoničan utisak i osećaj jedinstvenog doma namenjenog za beg od svakodnevnih obaveza. Zahvaljujući termalnim izvorima, Vrnjačka Banja ima 150 godina dugu tradiciju lečenja i turizma, koja datira još od doba Rimljana koji su u mineralnim izvorima tražili svoje ozdravljenje. Vrnjačka Banja je prepoznatljiva i po svom velelepnom parku i čarobnom šetalištu, u kojima punim plućima mogu da uživaju svi gosti ovog banjskog mesta. Investitor je kompanija Zepter, osnovana 1986 godine koja u svom posedu ima više od 600.000 kvadratnih metara izgrađenog prostora širom sveta.

zepterme

Kompleks ukupno sadrži 131 apartman ( 9 jednosobnih, 102 dvosobna i 20 trosobnih), 22 lokala i 25 parking mesta. Apartmani su kompletno namešteni pažljivo odabranim elementima i uređajima vrhunskog kvaliteta i dizajna.

zepterme

Komercijalni deo kompleksa prostire se na 1700 kvadratnih metara, raspoređenih na 22 funkcionalna i višenamenska lokala, koji su dostupni za prodaju. Strukture lokala kreću se do 22 do 204 kvadratnih metara i predstavljaju idealan izbor za razvoj poslovanja na najatraktivnijoj lokaciji u turističkom centru Srbije. Budući da se nalazi u najprometnijoj zoni, pozicija lokala garantuje veliku vidljivost i posećenost svih onih koji Vrnjačku Banju biraju kao destinaciju na kojoj će provesti opuštajuće trenutke.

zepterme

Od dodatnog sadržaja pored restorana i prodavnica, svim korisnicima su na raspolaganju kongresna sala do 1300 mesta, wellness, spa i relax zona na površini od 900 m2 koja sadrži saunu, hamam, teretanu 24/7, slanu sobu i prostor za masaže.

izvor i foto:zepterme.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.