Projekti
Beograd

Novi stambeni projekat na Vračaru East Point

Lawa Hospitality je sredinom marta započela izgradnju reprezentativnog stambeno-poslovnog objekta pod nazivom East Point Vračar koji se nalazi u ulici Velimira Teodorovića.

Objekat East Point Vračar izlazi na čak tri ulice. Ovakva trostrana orijentacij garantuje da ni jedna strana objekta neće biti zaklonjenja, što stanovima omogućava trajnu prirodnu osvetljenost i pogled koji neće biti zaklonjen planiranim objektima.

Građevinska parcela na kojoj se obekat gradi je ukupne površine 705m2. Lokacija se nalazi nalazi na pola puta između Južnog Bulevara i Vojislava Ilića. Neposredno uz objekat su Predškolska ustanova Vračar – Lunja i park sa teretanom na otvorenom.

U objektu spratnosti 3Po+NPr+VPr+6+Ps nalaziće se 39 stanova različitih struktura i 56 garažnih mesta na tri nivoa podzemne garaže. U niskom prizemlju nalaziće se dva lokala, od kojih je jedan komercijalni prostran lokal od 263 kvadratna metra namenjen supermarketu. Stanovi su po strukturi jednoiposobni, dvosobni, trosobni, četvorosobni i dupleksi, a kvadrature u rasponu od 45 do 185 m2. Dupleksi su posebna odlika ovog projekta. Dupla spratna visina „staklenog zida“ čini dnevni boravak ovih stanova posebno atraktivnim, čime se izdvajaju na tržištu nekretnina kao jedinstveni. 

eastpoint vracar

Objekat je projektovan tako da zadovolji standarde energetske efikasnosti i dobije energetski pasoš. Grejanje je centralno sa priključkom na gradsku toplanu, sa kalorimetrima po utrošku za svaku stambenu jedinicu. Klimatizacija je multi split sistem marke LG. U svaki stan će biti ugrađen Smart Home System.

Posebna pažnja je posvećena odabiru materijala i elemenata koji će biti implementirani u stambenje jedinice i zajedničke prostorije. Podovi soba su obloženi hrastovim parketom prve klase velikih formata, dok će italijanska granitna keramika prve klase velikog formata naći svoje mesto u kupatilima, kuhinjama i lođama, uz slavine, baterije i tuševe Hansgrohe, a sanitarije će biti Villeroy & Boch. Fasadna stolarija je od aluminijumskih profila sa termo prekidom, aluminijumskim roletnama sa električnim upravljanjem i predviđenim prostorom za dodavanje komarnika. Planirana je ugradnja sigurnosnih vrata marke Bosal.

eastpoint vracar

Investitor Lawa Hospitality posluje u okviru grupacije Lawa, koja se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, razvojem investicionih lokacija, kao i prodajom i održavanjem sopstvenih nepokretnosti. U ovom trenutku Lawa Hospitality finalizuje izgradnju apart-hotela sa pratećim sadržajima na Kopaoniku. Objekat se nalazi u najlepšem delu Ulice Stefana Prvovenčanog sa pogledom na netaknutu prirodu. Prateći sadržaji u objektu su SPA centar i skijašnica. Od budućih projekata grupacija Lawa je posebno ponosna na stambeni kompleks Lawa NBG Hills-a koji razvija u novobeogradskom Bloku 6 pod nazivom Ozone Residence bruto površine 44.000m2.

izvor:eastpointvracar.rs

2023. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.