Projekti
Beograd

Zelena avenija-mir u urbanoj metropoli

02. Jul 2021 997

Na desnoj obali Dunava prostire se Zemun, nekad najlepši pogranični grad Austrije a danas najšarmantniji deo Beograda. Svaka šetnja Zemunom je istorijska avantura o burnoj istoriji jednog naroda. Svaki sokak i ulica mame svojom lepotom i duhom.

zemun

foto:tob.rs

U jednom od najlepših delova Zemuna u blizini Zemunskog keja smešten je projekat Zelena avenija, spoj poslovnog i porodičnog života. Neposredna blizina svih neophodnih sadržaja učiniće svakodnevni život lakšim i sadržajnijim. Blizina autoputa kao i veliki broj linija gradskog saobraćaja čine lako dostupnim sve delove grada.

zelena avenija

foto:konstruktorgrupa.com

Kako je već izgrađeno oko 21.000m2 stambenog prostora i useljeno 400 stanova kompleks već funkcioniše kao celina sa svim sadržajima koji su u ponudi. Jedna od pogodnosti je privatni vrtić površine 500 m2 koji se nalazi u samom kompleksu.

Trenutno je u pripremi izgradnji 104 nova stana na osam spratova struktura koje se kreću od jednoiposobnih pa do penthausa sa kvadraturom od 37m2 do 130m2. Rok završetka radova je 12.2022. godine.

zelena avenija

www.konstruktorgrupa.com

Opremljeni vrhunskim sistemom protiv provala, požara i krađa kao i 24/7 obezbeđenjem predstavljaju sigurnu oazu. Oprema i završni radovi su vrhunskog kvaliteta birani tako da ispune i najveća očekivanja.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.