Projekti
Region

X Residence Dobre Vode

30. Jan 2022 2.346

Objekat X Residence se nalazi u turističkom naselju Dobre Vode na samo 60 m od mirne plaže Veliki Pijesak gde blago poniranje morskog dna stvara idealne uslove za odmore na plaži i uživanje u vodama Jadrana.

Naselje Dobre Vode su od Bara udaljenje nepunih 10 km a od aerodroma u Podgorici 60 km. Ovo mesto, kako mu samo ime kaže, karakteristično je po čistoj morskoj vodi, priroda koja ga okružuje predstavlja pravu oazu maslinjaka i agruma. Takođe, Dobre Vode okružuju sa jedne strane more, a sa druge planine, pa se spajanjem planinskog i morskog vazduha dobija izuzetna klima, koja veoma pogodno deluje na osobe sa obolenjima disajnih puteva i na srčane bolesnike. Klimu u Dobrim Vodama karakterišu i 272 sunčana dana u toku godine, što je zaista veliki broj. Zbog svoje povoljne klime smatra se vazdušnom banjom. Plaža Veliki Pijesak dugačka je 480 metara, veći deo prekriven je šljunkom dok je jedan deo peskovit.

X Residence Dobre Vode

Ovaj projekat spaja modernu infrastrukturu, dizajn i vrhunske sadržaje, podižući lestvicu kvaliteta  turističkog stanovanja u Crnoj Gori. Objekat čini sve 7 etaža: 2 nivoa podzemnh garaža, prizemlje i IV sprata. Sastoji se iz lamele A i lamele B. Ukupno broji 58 stambenih jedinica, površine od 26-125m2. Objekat ima vertikalnu vezu - dva unutrašnja stepeništa i dva lifta.

Investitor je Euromix Industrija je osnovana pre skoro 15 godina i njihovo poslovanje je potpuno posvećenja industriji u građevinarstvu. Do sada izgrađenih 20.000 m2 odlikuju dobre lokacije, kvalitetan materijal i moderan koncept gradnje.

X Residence Dobre Vode

U okviru dva stambena bloka izdvajaju se četiri tipski raznovrsne jedinice, koje su svojom kvadraturom i rasporedom prostorija odlično prilagođene, kako porodicama, tako i pojedincima i mladim parovima.  Strukture stanova su sledeće: Garsonjere površine 26m2, jednosobni stanovi površine od 36m2- 67m2, dvosobni stanovi površine od 52m2-89m2 i tri trosobna stana na poslednjem spratu površine  83m2, 118m2 i 125m2. U sklopu objekta nalaze se podzemne garaže na dva nivoa.

X Residence Dobre Vode

X Residence Dobre Vode

izvor i foto:euromixrealestate.com

izvor:pogodak.rs

foto:booking.com

umrli

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.