Projekti
Region

Wolf Condominium kompleks u Kolašinu

U drugoj polovini prošle godine počela je izgradnja kompleksa u Kolašinu pod imenom Wolf Condominium. Vrednost projekta je oko 15 miliona evra i površine 13.000 m2 a investitor je BB Invest Group iz Podgorice.

wolf condominium

Kompleks je udaljen samo 300 m od centra Kolašina ali potpuno okružen zelenilom i nudi idealno mesto za miran boravak. Kompleks se satoji od kondo hotela, poslovno-turistički apartmani apartman, stanova i poslovnih prostora. Sadržaj će upotpunjavati ekskluzivan restoran. wellnes i spa centar.

wolf condominium

Kondo hotel sastojaće se od 2 tipa jedinica hotelskih soba od 25m2 do 28m2 i hotelskih apartmana površine od 43m2 do 100m2. Operater hotela biće menadžment kompanija Casa Hospitality Management. Wolf Condominium će u svom sastavu imati i 48 poslovno-turističkih apartmana površine od 36m2 do 66m2 dok su u potkrovlju predviđeni duplex stanovi različitih kvadratura. Ukupan broj stambenih jedinica je 16 i imaće kvadrature od 60m2 do 107m2. Oni su planirani kao jednosobne, dvosobne i trosobne jedinice.

wolf condominium

Poslovni prostori su namenjeni različitim tipovima biznisa sa posebnim naglaskom na lokalno.

Planiran završetak je 2024 godine.

wolf condominium

wolf condominium

foto:wolfcondominium

2023. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.