Projekti
Srbija

Vostok Land Subotica

11. May 2021 1.337

Stambeno – poslovni kompleks VOSTOK LAND nalazi se na površini od 5.746,64 m2. Prva lamela od 5 spratova raspolaže sa 49 stambenih objekata različite kvadrature i strukture, od jednosobnih do petosobnih. Sve stambene jedinice su pažljivo planirane tako da nude veliki izbor u okviru zgrade, sprata, pa čak i tipa stana u okviru slične kvadrature. U sklopu kompleksa predviđene su garaže i garažna mesta, dok su komercijalni sadržaji planirani za prizemlje objekta.

vostok land

foto: vostokland.rs

Sastavni deo kompleksa činiće uređene zelene površine kao i park sa dečjim igralištem i prostorom za odmor i rekreaciju. Centralno mesto unutar kompleksa zamišljeno je kao pešačka zona opremljena atraktivnom fontanom, mobilijarom i rasvetom. Kompleks je projektovan na najvišem nivou sa stanovišta javnih sadržaja, dostupnosti i pristupačnosti. Dobio je energetski razred B.

Kompleks je udaljen 2km od centra Subotice i pruža mogućnost života u mirnoj sredini a opet veoma blizu grada. Stambeno naselje je dizajnirano po principu "dvorišta bez automobila". Unutrašnjost je opremljena najmodernijim sistemom video nadzora, parkirališta su van kompleksa što omogućava bezbednost dece.

vostok land

foto:vostokland.rs

Naselje Prozivka je mlada i već naseljena oblast sa razvijenom infrastrukturom. Danas ima sve što treba i to na pešačkoj udaljenosti: prodavnice, apaoteke, kozmetički saloni i sportski tereni. U blizini kompleksa se nalaze osnovne škole i vrtići. Područje se sa razlogom smatra jednim od najčistijih delova Subotice.

Izvor: vostokland.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.