Projekti
Beograd

Vojvoda Residence

31. May 2022 2.917

Smešten u ulici od koje se do centra grada stiže jednostavno i brzo, a opet dovoljno izolovan od gradskih gužvi i buke, Vojvoda Residence svojim stanarima pruža ne samo prostor za život dostojan življenja, već i praktičan pristup svim objektima od značaja. Na blagom uzvišenju, sa magičnim pogledom na voždovačke predele sa zadnje strane i istoimenu ulicu sa prednje strane, Vojvoda Residence je prava riznica spokoja i urbanog života u gradu daleko od gradske vreve. Užurbani tempo života često zahteva da efikasno planirate svoje vreme i konstantno prilagođavanje obavezama. Kada je sve što morate da obavite u sklopu vaše zgrade ili na svega nekoliko stotina metara do jedan kilometar od vas, vreme se prilagođava vama.

Još jedna prednost vrhunskog lokacijskog položaja za stanare Vojvoda Residence objekta je blizina osnovnim i srednjim školama, fakultetima, vrtićima, prodavnicama, apotekama, pijaci, stajalištima javnog prevoza, bankama, kafićima i restoranima. Uz laganu šetnju možete završiti sve dnevne obaveze na samo jednom mestu – u svom novom kraju. Poslovni deo Vojvoda Residence kompleksa pruža maksimalan užitak odlaska na posao zahvaljujući prelepom pogledu, obezbeđenom parking mestu, kao i blizini svim objektima od značaja.

vojvode residence

Kompleks Vojvoda Residence nalazi se na beogradskoj opštini Voždovac, u Ulici vojvode Stepe 335, na parceli ukupne površine 3.437 m2. Sastoji se od dvostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta sačinjenog od dve stambeno-poslovne lamele, L1 i L2, sa ukupno 127 stanova, 18 poslovnih apartmana i 8 lokala. Kao elementarni deo svakog novoizgrađenog objekta današnjice, garaža na tri podzemna nivoa ukupnog kapaciteta 184 parking mesta nalazi se u sklopu objekta. Spratnost lamele 1 je 3Po+Su+Pr+7+Ps (tri podzemna sprata + suteren + prizemlje + sedam spratova + povučeni sprat). Ova lamela ima tri lifta, 86 stanova, osam poslovnih apartmana i sedam lokala sa 135 parking mesta u garažnom prostoru. Spratnost lamele 2 je 2Po+Pr+6+Ps (dva podzemna sprata + prizemlje + šest spratova + povučeni sprat). Ova lamela opremljena je sa dva lifta, u njoj se nalazi 41 stan, 10 poslovnih apartmana, jedan lokal i raspolaže sa 49 parking mesta u garažnom prostoru. Stambeni i poslovni delovi L1 i L2 su odvojeni kako bi se stanarima pružila potpuna privatnost i i sigurnost u njihovom novom domu.

vojvode residence

Prodaja obuhvata ponudu jednosobnih, dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova u izgradnji. Jednosobni stanovi su površine 35m2, dvosobni od 44m2 do 70m2, trosobni od 63m2 do 92m2 a četvorosobni od 94m2 do 122m2, kao i nekoliko penthous-a površine od 80m2 do 145m2. Kompleks Vojvoda Residence raspolaže velikom garažom na tri podzemna nivoa, ukupnog kapaciteta od 184 parking mesta. Pristup svakom od nivoa je iz Vojvode Stepe, sa dvosmernim kolskim silaznim rampama koje se nalaze po obodu objekta u širini od 5.5 m - obezbeđeno je da prostori za manevrisanje za upravna parking mesta budu širi od minimalno dozvoljenih 5.4 m.

Za trenutke relaksacije u komfornom ambijentu, stanarima je na raspolaganju SPA centar sa bazenom gde će tokom cele godine moći da se prepuste uživanju na svega nekoliko koraka od svog novog doma. Pored mnogobrojnih prodavnica i marketa u blizini kompleksa, posebnu pogodnost za buduće stanare predstavlja i raznovrsno opremljen supermarket Univerexport u okviru zgrade.

izvor/foto:vojvodaresidence.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.