Projekti
Srbija

Una Casa u Subotici

21. Oct 2021 1.043

Na uglu ulica Vuka Karadžića i Vase Stajića u centru Subotice, kompanija Su Prospect d.o.o. gradi drugu pametnu zgradu. Kompanija je osnovana 2011. godine i bavi se izgradnjom poslovnih prostora i stanova u Subotici. Kao glavne odlike zgrade ističu se veća ušteda energije, privatnost i bezbednost stanova. Zgrada će imati 25 stanova i za svaki stan će biti obezbeđeno garažno mesto u podzemnoj etaži. Pored meterološke stanice koja će joj omogućiti da pojedine operativne zadatke obavlja sama, zgrada će imati i ventilisana fasada za čiju izolaciju će se koristiti staklena vuna. Njena prednost je u boljoj zvučnoj izolaciji, fasada je negoriva u slučaju požara a konfor unutrašnjosti se povećava jer na ovaj način zidovi zgrade “dišu”. Kompletna fasada će biti obložena porcelanskim pločama koje imaju dugogodišnju postojanost. Velika pažnja uložiće se i u ambijent oko objekta koji će biti ispunjen zelenilom, klupama i rasvetom.

Zgrada će imati po+prizemlje+5 spratova. Na prizemlju su predviđena dva lokala površine 160 m 2 i 235 m2. na spratovima su stanovi strukture od dvosobnih do šestosobnih sa kvadraturama od 45 m2 do 215 m2 kao i 2 penthousa na 5 spratu površine 274 m2 i 288 m2.

una casa

Una Casa je objekat u kome je veliki akcenat stavljen na udobnost življenja te je velika pažnja posvećena samom kvalitetu gradnje. Spoljašna stolarija će biti drvo-aluminijum sa žaluzinama sa elektro motorima, komarnicima. Prozori će imati trostruko staklo. Ulazna vrata će biti sigurnosna, renomiranog proizvođača "BOSAL" Lux model. Grejanje će biti podno, na gas, tako da svaka soba ima zaseban  termostat koji upravlja elektroventilom. Cevi za podno grejanje kao i sva prateća oprema će biti od renomiranog nemačkog proizvođača “REHAU” Trosobni ili veći stanovi će imati ugrađen kondenzacioni gasni kotao koji zagreva i sanitranu vodu. Ispred svakog stana će biti postavljen merač gasa. 

una casa

Svi stanovi će imati ugrađene inverter klima uređaje energetske klase hlađenja A++, energetske klase grejanja A+. Broj unutrašnjih jedinica će zavisiti od veličine stana. Spoljašne jedinice će pažljivo biti postavljenje na fasadi tako da se uklope u eksterijer objekta. Centralni usisivač će biti ugrađen u trosobnim ili većim stanovima proizvođača Sistem-Air iz Italije. Izuzetan je za koriscenje, nema podizanja prasine prilikom usisavanja jer se usisivač nalazi na terasi. Nakon korišćenja samo je potrebno skloniti crevo za usisavanje u ostavu. Svi podovi u stanu će biti obloženi granitnom keramikom.
Budući vlasnici stanova će imati mogućnost da biraju najkvalitetniju granitnu keramiku vodećih evropskih proizvođača sa kojima već dugo godina sarađujemo. Kompletna automatizacija svih funkcija u stanu. Upravljanje svim svetlima, žaluzinama, klimatizacijom, električnim uređajima i podnim grejanjem, uz zadavanje vrednosti i programiranje putem touch-screen interfejsa u dnevnoj sobi. Kontrola interfonskih ulaznih i garažnih vrata, video nadzor i programiranje scena. Upravljanje putem aplikacije moguće je sa bilo koje tačke, putem interneta. 

una casa

Cena stanova je od 1.300 do 1.500 eura/m2.

foto:su-prospect.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.