Projekti
Beograd

The Yacht Vračar

16. Jan 2022 1.673

Smeštena u neposrednoj blizini Neimarskog parka ova zgrada priča priču o luksuzu i lepoti koncipiranu u savremenom objektu. Novi objekat kompanija Dominante i Ekskluziv gradnje je visoke kategorije stanovanja koji pruža besprekorni mir i privatnost a blizina autoputa i Bul. Oslobođenja ovu lokaciju povezuje sa svim delovima grada. Kao motiv uzet je enterijer luksuznih jahti koji svojom formom izlomljene i savremene geometrije čini svaki detalj besprekorno isplaniranim.

Sam objekat je isprojektovan u duhu savremene arhitekture sa velikim staklenim površinama koji životni prostor ispunjavaju svetlošću. Sastoji se od suterena gde se nalaze parking mesta,ostave i tehničke prostorije, prizemlja, 3 sprata i povučene etaže. Komfor je obezbeđen i auto liftom za pristup garaži kao i putničkim liftom koji od garaže ide do svih etaža.

yacht vracar

Stanove odlikuju prostrani dnevni boravci sa integrisanim prostorom kuhinje i trpezarije. Odvojeni spavaći deo pruža odličan osećaj privatnosti. Kvadrature su od 30 m2 koji čine 1.5-soban stan do 144 m2 prostranog 4-sobnog stana.

Materijali i oprema su visokokvalitetni a sastoje se od nemačkog kvaliteta, italijanskog dizajna i francuskog šarma. Kombinacija drveta kao toplog materijala, granitne keramike i urbanog aluminijuma napravila je savršen balans i ravnotežu koji odgovara Vračarskoj jahti. Velika pažnja posvećena je savremenom rešenju kupatila ugradnjom linijskih rešetki i staklenih paravana čime je ostvarena i istaknuta prostranost samog prostora. Stolarija je renomiranog proizvođača Allumil u atracit nijansi sa integrisanim aluminijumskim termo izolovanim roletnama i pripremom za komarnike.

yacht vracar

Parket je od najkvalitetnijeg hrasta sa vrhunskom završnom obradom. Zbog velike površine koju zauzima izuzetno je važno kakvog je kvaliteta kao i sam kvalitet njegove ugradnje. Kombinacija sa hrastovim soklama od 8 cm čini savršeni sklad.

foto:dominante.co.rs

smrtovnice

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.