Projekti
Region

The Chedi Luštica Bay

15. Jul 2021 1.358

Smešten na samoj obali crnogorskog zaliva Trašte, duž poluostrva Luštica, u sklopu primorskog grada Luštica Bay, The Chedi Luštica Bay Vas poziva da se opustite u autentičnim elegantnim i svetlim sobama koje reflektuju kretanje Jadranskog mora i boja Mediterana.

lustica bay

Hotel svojim gostima nudi 111 soba i apartmana, dva restorana, dva kafića, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness spa sa zatvorenim bazenom, privatnu plažu i otvoreni “infinity” bazen. Od kulinarskih umetnosti do pametno osmišljene tehnologije, objekti nude sve što biste očekivali od najekskluzivnijeg hotela u Crnoj Gori.

lustica bay

Zakoračite izvan hotela i osetite užitak užurbanog šetališta marine i bogatstvo sadržaja i aktivnosti koje nudi Luštica Bay i okolno područje. Autentičnost je ključna za iskustvo, The Chedi Luštica Bay nudi sve od prefinjene raskoši arhitekture do intimnosti obraćanja gostima po imenu uz poštovanje.

lustica bay

Sobe i apartmani u hotelu The Chedi Luštica Bay nude najluksuzniji smeštaj u Crnoj Gori. Hotel čine svetli, otvoreni prostori okruženi pejzažima poluostrva na kome se nalaze. Sa sadržajima hotela sa pet zvezdica i pažnjom posvećenom svakom detalju dizajnirani su kao dom, a sve sa ciljem da se gosti osećaju kao kod kuće dok uživaju na odmoru.

Možete izabrati između ukupno 100 soba, 10 apartmana i jednog penthausa. Smešteni u replica tag heuer dve zgrade koje su odvojene od glavne hotelske oblasti, pružaju odvojeni prostor i osećaj privatnosti iako su tek na korak od srca hotela. Dizajnirani su tako da se uklope u okolni pejzaž, uz hotelske sobe sa zelenim krovovima kojima se čuva lepota pogleda na poluostrvo.

lustica bay

Autentično iskustvo u The Chedi Luštica Bay Spa centru dolazi iz isceliteljskih tradicija egzotičnog Balija, duhovne Indije i svete zemlje Tibeta kako bi se stvorila autentična kulturna iskustva u kontekstu zdravlja i dobrog stanja.

lustica bay

Pažljivo su izabrani organski proizvodim VOYA na bazi morskih algi. Proizvodi sadrže botaničke i lekovite sastojke, i ne samo da divno mirišu već i pružaju luksuzno iskustvo usklađeno sa isceliteljskom rukom prirode.

lustica bay

Pored asortimana profesionalnih tretmana, gosti mogu uživati u osveženju celog tela u zatvorenom spa bazenu, otvorenom bazenu, sauni, parnom kupatilu I tušu doživljaja.

lustica bayGosti hotela The Chedi Luštica Bay mogu da uživaju u privatnoj plaži, koja je rezervisana isključivo za goste hotela. Na raspolaganju su ležaljke i suncobrani kao i osveženja iz The Rok Beach Bar-a.

fotografije:chedylusticabay.com

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.