Projekti
Region

The Capital Plaza u Podgorici

08. May 2021 1.408

The Capital Plaza je komercijalno, rezidencijalno i društveno srce Podgorice, mesto koje objedinjava kvalitet, ekskluzivnost i stil. Moderan, atraktivno projektovan i jedinstven, ovaj multifunkcionalni kompleks zadovoljava sve potrebe profesionalnog i porodičnog života. To je mesto u Podgorici, gde se poslovne delatnosti, kulture i nacije mogu zaista povezati, komunicirati i sarađivati. Ovaj energetski efikasni, ultra moderni građevinski kompleks sadrži luksuzne stanove, kafiće, prefinjene restorane, ekskluzivne butike, podzemni parking, najsavremeniji sistem upravljanja objektom, bezbednosne sisteme i sisteme informacione tehnologije (IT), kao i mnoge druge sadržaje. Kancelarijski prostori za iznajmljivanje, svih oblika i veličina, smešteni su unutar objekta The Capital Plaza. Između njih se nalazi poslovni hotel – CUE Podgorica sa sopstvenim lounge barom. Sve ove karakteristike zajedno čine objekat The Capital Plaza posebnim i jedinstvenim mestom, središtem ozbiljnog biznisa i privilegovanog životnog stila u Podgorici, u Crnoj Gori i na Balkanu.

capital plaza

foto: thecapitalplaza.me

Komercijalna zona se nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija, u neposrednoj blizini tržnih centara, naselja City Kvart, univerziteta i državnih institucija… Mali trg na prizemlju i nivo -1 su funkcionalni i vizuelno dobro povezani. Tokom leta trg postaje mesto okupljanja velikog broja domaćih
i inostranih turista. Muzički koncerti pod otvorenim nebom, modne revije i kulturni događaji, prepuni restorana koji nude lokalne i internacionalne kulinarske specijalitete, doprinose da The Capital Plaza postane jedno od centralnih mesta svih događanja. The Capital Plaza pored jedinstvenog iskustva šopinga, gastronomskog užitka i razonode, svim stanovnicima i posetiocima ovog dela grada donosi rešenje parkinga. Centar raspolaže sa 230 parking mesta za posetioce. Svako parking mesto ima led indikaciju zauzetosti parking mesta (zeleno – slobodno, crveno – zauzeto ). Posebno su obležana mesta za lica sa invaliditetom.

Komercijalna zona se nalazi na otvorenom delu atrijuma na dva nivoa ukupne neto površine 9.184m2. Prizemlje uključuje pešačku zonu koja sadrži široku ponudu modnih marki i aksesoara, prodavnicu kućnog dekora, restorane, poslovnice banaka, specijalizovane radnje i niz radnji sa raznolikom ponudom usluga. Na nivou -1, nalazi se spa centar, fitness centar i dečiji fitness centar, prodavnica organske hrane, restoran, salon lepote, pošta, salon fitness opreme, hemijska čišćenje i dečija igraonica gde posetioci mogu poveriti brigu o svojoj deci profesionalnim animatorima i uživati u bezbrižnom šoping iskustvu. Dinamično mesto za nove generacije i sve one koji uživaju u kupovini, jelu i piću. The Capital Plaza predstavlja šoping i lifestyle destinaciju, idealnu za dobro osmišljen radni ili životni prostor za izdavanje po vašoj želji.

Poslovni prostor obuhvata dve zgrade

capital plaza

foto: thecapitalplaza.me

Diplomatska kula

Diplomatska kula ima 10 spratova i proteže se na više od 9.000 m2 , svojom lokacijom predstavlja kombinaciju efikasnosti i prestiža. Završeni enterijerski radovi u svim kancelarijama kao i u zajedničkim prostorijama. Veličine prostora za izdavanje kreću se od 50m2 do 1000m2. Impresivan dvostruki hol / Impresivan dvospratni lobi Diplomatske kule uključuje recepciju i obezbeđenje 24 časa, 7 dana nedeljno. Pored pomenutog, na ulazu u lobi je instaliran detektor za metal, kao i X-ray uređaj za skeniranje ličnih stvari svih zakupaca i posetilaca, što je pozicioniralo The Capital Plaza centar među najbolje obezbeđene objekte u zemlji. Recepcija, brzi liftovi, protiv-požarni sistemi, kontrola pristupa, obezbeđenje, nadzor, sistem upravljanja i centralizovana klimatizacija. 

capital plaza

foto: thecapitalplaza.me

Poslovna kula

Poslovna kula se proteže na površini od preko 8.000m2 i ima 8 spratova. Završeni enterijerski radovi u svim kancelarijama kao i u zajedničkim prostorijama. Veličine prostora za zakup kreću se od 50 m2 do 900 m2. Recepcija, brzi liftovi, protiv-požarni sistemi, kontrola pristupa, obezbeđenje, nadzor, sistem upravljanja i centralizovana klimatizacija.

capital plaza

foto: thecapitalplaza.me

Kompleks poseduje i apartmanski deo. Apartmani za izdavanje tj. rezidencijalni kompleks nalazi se u srcu poslovnog distrikta i desetak minuta udaljenosti od centra grada, a na samo 15 min udaljenosti od aerodroma Golubovci. Povoljan položaj i odlična lokalna infrastruktura omogućava brz pristup auto putevima koji vode ka izlazima iz grada ka primorju i severu zemlje. Apartmani za izdavanje su opremljeni u skladu s najvišim standardima, a karakteriše ih prefinjeni dizajn, funkcionalni raspored i udobnost.

capital plaza

foto: thecapitalplaza.me

Apartmani su pozicionirani tako da pružaju mir i privatnost, orijentisani ka
unutrašnjem trgu ili gradu. Neke karakterišu prostrane terase dok se drugi izdvajaju velikim staklenim površinama. Opremljeni su fasadnom bravarijom vrhunskog kvaliteta koja omogućava visoku propustljivost sunčeve svetlosti i istovremeno visok stepen toplotne i zvučne izolacije. Visoki plafoni pružaju osećaj slobode i komfora i posebnu dimenziju uživanja. Neki od apartmana za izdavanje poseduju mini saune jedinstvenog dizajna za trenutke opuštanja i relaksacije.


capital plaza

foto: thecapitalplaza.me

U cilju ostvarenja kreativnog, zdravog i ispunjenog životnog stila svim stanarima je na raspolaganju bezbroj mogućnosti za rekreaciju i opuštanje – najveći fitness centar u gradu, wellness and spa, salon lepote, uživanje u gastraonomskim specijalitetima prefinjenih restorana, šoping. Centar nudi 17.530 m2 stambeno-apartmanskog prostora za izdavanje, podeljenog u pet odvojenih jedinica u kojima je smešteno 90 luksuznih apartmana namenjenih za izdavanje. Kvadrature apartmana se kreću od 78 do 306 m2 i po strukturi su jednosobni, dvosobni i trosobni. Apartmani za izdavanje se mogu zakupiti u svrhu stanovanja ili poslovne svrhe.

Izvor: thecapitalplaza.me

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.