Projekti
Beograd

Stambeno-poslovni kompleks Petica

27. Oct 2021 5.011

Stambeno – poslovni kompleks ‘PETICA’ se nalazi u novobeogradskom Bloku 63, na uglu ulica Jurija Gagarina i Nehruove. Kompleks se prostire na parceli površine 80 ari i ima ukupno 60.000 m2 stambeno-poslovnog prostora. Kompleks čine dva objekta, stambeno-poslovni i poslovni objekat, koji su projektovani u jedinstvenoj formi izlomljenog broja ‘5’ zbog čega i naziv Petica.

Kompleks petica

Stambeno-poslovni objekat ima 308 stanova raspoređenih u pet lamela, različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, kvadrature od 38 m2 do 240 m2. Najzastupljeniji su trosobni stanovi. Objekti imaju tri podzemne etaže, prizemlje, devet spratova i povučeni sprat. Na povučenom spratu projektovani su atraktivni penthouse stanovi većih kvadratura, od 100-240 m2. Ovi stanovi imaju visinu plafona do 340 cm, dobro su osvetljeni, a zahvaljujući staklenoj fasadi, imaju panoramski pogled. Penthousi poseduju prostrane terase i žardinjere za male krovne bašte koje dodatno oplemenjuju prostor. Oprema u stanovima je visoke klase, što ovaj objekat svrstava u kategoriju luksuznih.

Kompleks petica

U prizemlju kompleksa nalazi se 19 lokala. U podzemnim etažama je garaža sa 500 garažnih mesta. Na platoima između objekata planirane su pešačke staze, zelene površine, dečije igralište i fontana. Stambeno poslovni kompleks ‘PETICA’ je saobraćajno dobro povezan sa svim delovima grada. Predstavlja odličan izbor za poslovne ljude koji gravitiraju ka Novom Beogradu i Zemunu, za porodice kojima su važni blizina reke, široki bulevari, tržni centri i drugi sadržaji, ali i za sve individualce koji vole novobeogradski ritam i osobenost ovog dela grada.

Kompleks petica

Oprema i završna obrada stanova je prve klase . Fasadna stolarija je kombinacija drvo-aluminijum, ulazna vrata su proizvođača Bosal model Lux a unutrašnja dvostruko šperovana i obložena tvrdopresovanim medijapanom. Parket je troslojan u dezenu prirodnog hrasta debljine 14 mm a keramika granitna prve klase italijanskog proizvođača Cerim. Grejanje na etažama od 1 do 9-og sprata je na daljinski sistem grejanja JKP Beogradske toplane preko toplotnih podstanica, dok je klimatizacija preko multi-split sistema sa unutrašnjim jedinicama u svakoj sobi. Grejanje na poslednjoj etaži tzv.povučenom spratu podno preko toplotnih pumpi smeštenih na krovu objekta. Klimatizacija na ovoj etaži smeštena je u spuštenom plafonu.

Kompleks petica

Investitor je Građevinska direkcija.

izvor/foto:gds-petica.com

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.