Projekti
Srbija

Stambeno-poslovni kompleks Novi Bubanj u Kragujevcu

02. Aug 2021 2.068

U neposrednoj blizini Univerziteta u Kragujevcu, novoizgrađene Palate pravde i opštine Kragujevac u jezgru starog naselja Bubanj nalazi se kompleks Novi Bubanj. Investitor je kompanija RP invest 1980 sa izgrađenih preko 100.000 m2, dok je suinvestitor kompanija Brković grupa koja iza sebe ima izgrađenih preko 30 poslovno stambenih jedinica.

novi bubanj

Kompleks je sačinjen od šest lamela sa ukupno 568 stanova predstavlja spoj autentične i moderne arhitekture. U okviru kompleksa nalazi se i 19 lokala, 366 garažnih i 240 parking mesta. Stanovi su savremeno koncipirani gde ih odlikuje funkcionalnost i zasebni spavaći blokovi.

novi bubanj

Svaka lamela ima prizemlje i osam spratova a kvadratura stanova je između garsonjera od 26 m2 pa do komfornih 3.5-sobnih stanova od 80m2. Konstrukcija kompleksa je armirano-betonska dok je unutrašnja obrada u kombinaciji keramike i hrastovog parketa. Spoljna stolarija je napravljena od šestokomornih PVC profila zaštićeni aluminijumskim roletnama. Grejanje je na gas a svaki stan poseduje klimu i opremljen je interfonom i video nadzorom.

izvor i fotografije:novibubanj.com

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.