Projekti
Srbija

Stambeno naselje Sajam kompleks u Novom Sadu

25. May 2021 1.154

Naselje "SAJAM KOMPLEKS" je konceptualnog tipa što podrazumeva sve uslužne delatnosti potrebne za lagodan život ( IDEA market, italijanski restoran, apoteka, teretana, dečija igraonica, šetalište van i u krugu bloka…). Kompleks sadrži četiri bloka zgrada sa 707 stanova, prva tri bloka sa 542 stambene jedinice su useljena dok je do kraja godine preostalo da se usele tri ulaza sa 112 stanova koji su u fazi završnih radova. Stanovi su površine od 45 m2 do 130 m2 od dvosobnih do četvorosobnih. Poslednji blok i najveći ponos kompanije dve kule visine 10 spratova po planu bi trebale da budu gotove do aprila 2022. godine. Kule ukupno imaju 53 stana površine od 70 m2 do 180 m2 veoma luksuzne gradnje.

sajam kompleks

Akcenat je stavljen na porodične domove i u sklopu kompleksa nema garsonjera i dupleks stanova. Poslovni prostor podrazumeva 3.000 m2 sa galerijom iznad koje će biti uređena zelena površina. Zgrada poseduje podzemnu garaže ispod celog objekta, sa 108 garaža i garažnih mesta. Garže su opremljene vratima sa daljinskim otvaranjem, ventilacijom i protivpožarnim sprinkler sistemom. Kupatila su opremljena španskom keramikom I klase. Podovi su od najsavremenijih parketa ( Tarket Salsa ). Ulazna vrata , proizvođača ,,Invent Trezor" izrađena su u skladu sa pravilnikom čime zvučno i termički obezbeđuju ugodan boravak u prostoru predviđenom za stanovanje. Unutrašnja stolarija - sobna vrata su od furnira hrasta sa dovoljno čvrstoće i izdržljivosti da umanjuju gubitak toplote i protok zvuka, obogaćena nemačkim šarkama i bravom tipa HAFELE.

sajam kompleks

Ulazi u zgradu su pokriveni kamerama a pored redovnog ključa stanari mogu da koriste i tagove ( ključ za senzor ) čijim prislanjanjem na interfon automatski se otvaraju vrata. Podovi hodnika zgrade su uradjeni u granitu a zidovi silikatno-silikonskom fasadom. LED rasveta hodnika je pojačana pomoćnom LED rasvetom pri podu u vidu naizmeničnog aktiviranja tako da u hodnicima nikada nije totalni mrak.

Izvor: tehnogradnja-ns.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.