Projekti
Srbija

Stambeni kompleks White Hill u Starim Banovcima

04. Oct 2023 890

Smešten je u mirnom delu naselja Stari Banovci nadomak obale Dunava u blizini Beograda. Pozicioniran je na blagom uzvišenju koje odiše čistinom, kome su starosedeoci i dali naziv “Beli breg”.

Na samo 4km od kompleksa se nalazi autoput E75, grad Beograd na 30km, grad Novi Sad na 60km, obala i plaža Dunava na 300m, autobuska stanica je udaljena 50m, vrtić i škola 600m, stadion i sportska hala 1300m, bazeni 1700m, aerodrom Nikola Tesla 24km, dom zdravlja 300m ...

white hill

Stambeno - poslovni kompleks "White Hill" je mesto gde se prepliću tradicionalno i moderno kreirajući spoj autentične i moderne arhitekture, mesto koje pruža mir i udobnost života, a na samo 25 minuta od gradske vreve. Budućim stanarima garantuje veću udobnost stanovanja i intimu uz pažljivo koncipiran ambijent unutrašnjeg trga i zelenih površina. Kvalitetno planiranu strukturu upotpunjuje blizina Dunava.

white hill

Kompleks se sastoji od pet stambenih objekata: ALFA, BETA, GAMA, DELTA i EPSILON. Prostire se na površini od 7800m2. Sastoji se od 238 stambenih jedinica, 115 garažna mesta, 152 parking mesta i 2000m2 poslovnog prostora. Stambene jedinice su strukturalno podeljene u kvadrature različitih veličina, od garsonjera do četvorosobnih stanova. Moderne, komforne i jedinstvene stanove odlikuje savremena gradnja, izbor vrhunskih materijala, kao i visok nivo završne obrade, sa posebnim fokusom na energetsku efikasnost. Budućim stanarima obezbeđuje udoban život u modernoj, urbanoj oazi, uz blizinu reke, a na dohvat centra Beograda.

white hill

Kompleks u svom prizemlju poseduje poslovni prostor gde su predviđeni sva potrebna mesta za jedno moderno i funkionalno stambeno naselje kao što su: supermarketi, kafeterije, apoteke, dečije igraonice, fitnes centari ...

white hill

izvor/foto:whitehill

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.