Projekti
Beograd

Smart Home Voždovac

02. Sep 2021 2.088

U Kumodraškoj ulici na Voždovcu kompanija Pavlović Invest započela je gradnju stambeno-poslovnog kompleksa kompleksa pod nazivom Smart Home Voždovac. Kompanija je osnovana 1992. godine u Čačku i iza sebe ima skoro 30 godina investicija, projekata i stambeno-poslovne gradnje.

smart home vozdovac

Kompleks površine 13.800 m2 pored stanova različitih struktura sadržaće “pametan park” sa kartičnim pristupom, restoran, kafić kao i prostrane garaže sa security card sistemom. Spratnost objekta je P+6+PS a planirani završetak radova je 01.10.2023. godine. Struktura stanova je od jednosobnih površine 36m2 pa petoposnih površine 143m2. Kuriozite su penthausi kojih ima 10 a površine variraju od 55m2 pa do 213m2.

smart home vozdovac

Ono što je svakako prednost ovog projekta je smart sistem kontrole i upravljanja uređajima putem aplikacije bez obzira gde se korisnik nalazi. Biće moguće kompletno upravljanje rasvetom, roletnama kao i upravljanje temperaturom u stambenom ili poslovnom prostoru. Ovaj sistem pruža značajne uštede kako električne energije tako i energije potrebne za grejanje i hlađenje jer omogućava optimizaciju potrošnje. Eco-smart sistem grejanja, hlađenja i ventilacije koristi toplotne pumpe i garantuje grejanje i hlađenje u opsegu temperatura od -22 do +50 stepeni. Stolarija je kombinacija aluminiju/drvo sa dvoslojnim staklom i aluminijumskim venecijanerima. U stanovima će biti italijanska keramika prve klase kao i hrastov parket. U kupatilima će biti podno grejanje i ugradna rasveta. Krov celog kompleksa biće pokriven zelenom površinom.

smart home vozdovac

U prizemlju i na prvom spratu nalaziće se 2.650 m2 predviđenih za lokale sa različitim sadržajem. Ukupan broj lokala je 7 od kojih 3 imaju i galerijski prostor.

smart home vozdovac

foto:smarthomevozdovac.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.