Projekti
Region

Silver Hill Zagreb

14. May 2023 722

Nedaleko od samog centra grada, u središtu elitnog zagrebačkog stambenog područja Srebrnjak smestio se Silver Hill. Ovaj luksuzni stambeni kompleks sastoji se od deset zgrada od kojih svaka poseduje četiri ili pet stanova. Intimna oaza okružena zelenilom s razlogom je dobila epitet “grad u malom” jer njen zatvoreni karakter čuva ulica koja povezuje novi deo naselja. Arhitektonski je savršeno smešten u istorijskom jezgru grada, tako da se svojim izgledom izvanredno uklapa u okolinu.

Svaka kuća ima svoj deo raja u vidu privatnog dvorišta ili prostrane terase zbog čega se ceo kompleks upoređuje sa oazom. Svi bitni sadržaji se nalaze nedaleko od naselja koji krasi odlična saobraćjna povezanost s ostalim delom grada ostaviće utisak da ste blizu, a opet dovoljno daleko od gradske vreve. Silver Hill obezbediće vam mir, privatnost te predivan otvoreni pogled na zelenilo u okruženju.

silver hill zagreb

Kombinacijom jednostavnih linija, kvalitetnih materijala, naglašenih detalja te udobnosti i funkcionalnosti odlika je interijera u kojem će se svaka osoba osećati kao kod kuće. Taj poseban doživljaj svojstven samo vašoj oazi može biti pokrenut pre dolaska kući. Silver Hill nudi toplinu doma na dlanu jer Smart Home postaje daljinski upravljač za rasvetu, grejanje ili hlađenje svake prostorije zasebno i spuštanje ili podizanje roletni.

silver hill zagreb

Sistem pametne kuće može se opisati kao tehnologiju u domu koja služi poboljšanju kvaliteta života, a sve dostupno za upravljanje preko mobilnih uređaja. Upravo je to razlog zašto je kućna automatizacija prestala biti luksuz i zašto je postala pametan alat za upravljanje. Tako korištenjem pametnih telefona ili računara imamo potpunu kontrolu nad svetlom kuće, temperaturom u svakoj prostoriji kao i spuštanju ili podizanju roletni. Uz komfor prednost se daje i uštedi energije.

Stanovi su površine 50 m2 - 150 m2 i cena po kvadratnom je 4.500 evra.

silver hill zagreb

izvor/foto:silverhill.hr

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.