Projekti
Beograd

Revolucija

05. Aug 2021 1.296

Stari deo Beograda u narednoj godini dobiće još jednu poslovnu zgrade klase A. Želju kompanija da iznajme savremen poslovni prostor van Novog Beograda a blizu samog centra prepoznala je kompanija Granit Invest. Kompanija koja posluje više od 40 godina i ima preko 116.000 izgrađenih metara kvadratnih na uglu Bulevara Kralja Aleksanadra i Golsordijeve ulice počela je sa gradnjom poslovne zgrade Revolucija.

revolucija poslovna zgrada

Površine skoro 10.000 m2 i visine PR+8+PS sa opravdanim razlogom nosiće kategoriju A klase. Površina prostora namenjena budućim zakupcima biće od 390 m2 do 800 m2 a na raspolaganju će biti 64 parking mesta. Dosta računa se vodilo o fleksibilnosti prostora kako bi bilo moguće organizovati ga i koristiti na više načina. Na raspolaganju će biti recepcija, obezbeđenje i 24/7 pristup kancelarijama.

revolucija poslovna zgrada

Na svakom spratu će se nalaziti terasa sa oblogama od drveta i žardinjerama sa zelenilom. Ono što posebno doprinosi jeste prirodno osvetljenje i ventilacija prostora, a kako bi se bilo u koraku sa vremenom i različitim modelima prevoza do posla, za one koji koriste bicikl ili električne trotinete obezbeđena su mesta za parkiranje kao i tuševi.

revolucija poslovna zgrada

U prizemlju objekta nalaze se maloprodajni objekat i restoranski prostor kome se pristupa iz Bulevara. Manji deo zgrade će imati četiri sprata kako bi bio uklopljen u deo sa susednim zgradama dok će deo zgrade ka Trnskoj imati osam spratova. Na poslednjim spratovima planiran je prostor namenjen različitim događajima i konferencijama.

foto:granitinvest.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.