Projekti
Beograd

Predstavljen projekat Hyde Park City u Beogradu

12. Feb 2024 766

Savremeni multifunkcionalni poslovni kompleks Hyde Park City redefiniše jedan od najpopularnijih delova Beograda – Senjak u novu poslovnu destinaciju. 

Projekat će se razvijati fazno, pri čemu je prva faza razvoja upravo zgrada Glavne železničke stanice, zvanično otvorena u oktobru 2023. godine. Stanicu čine dva objekta povezana prostranim natkrivenim platoom, koji vizualno kreira atmosferu živog gradskog trga, stvarajući dobrodošlo okruženje kako za posetioce, tako i za kompanije zakupce. Smešten u opštini Savski Venac, Hyde Park City uživa u strateškom položaju između autoputa Beograd-Niš i Hyde Parka. Kompleks je odlično povezan sa Novim Beogradom i drugim delovima grada autoputem, kao i sa centrom grada preko Ulice Kneza Milošahyde park city

Hyde Park City je savremeno koncipirani poslovni park koji obuhvata osam objekata kancelarijskog prostora A klase. Elegantan pristup objektima vodi preko podignutog platoa, koji funkcioniše kao svojevrstan zeleni park unutar poslovne zone, ali i kao multifunkcionalni prostor za različite komercijalne delatnosti. Oko platoa se nalazi unutrašnja pristupna saobraćajnica sa 295 parking mesta. Dodatno, javna garaža sa kapacitetom od 636 parking mesta smeštena je strateški pored objekata poslovnog parka.

hyde park city

U aktuelnoj fazi razvoja, Hyde Park City u ponudi ima zakup kancelarijskog prostora u okviru objekata A2 i B2. Ukupna površina objekata je 8.500 kvadrata, a kompanije zakupci će na raspolaganju imati i 140 garažnih mesta, kao i 40 nadzemnih parking mesta. Kancelarijski prostor je projektovan da odgovori različitim potrebama zakupaca u odnosu na dinamiku i rast poslovanja, tako da je moguć zakup prostora već od 665 kvadrata, pružajući fleksibilnost za poslovanje različitih razmera. Planirani završetak izgradnje i početak rada kompanija zakupaca u novom poslovnom parku je treći kvartal 2024. godine.

izvor:ekapija.com

foto:cw-cbs.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.