Projekti
Region

Predstavljamo - Matrix Office Park Zagreb

31. May 2021 1.034

Matrix office Park investicija GTC Grupe nalazi se u zagrebačkoj poslovnoj zoni samo 15 minuta udaljen od aerodroma i centra grada. Građen po visokim standardima LEED sertifikata, projektovan je prema potrebama savremenog biznisa i u svakom segmentu prilagođen potrebama svojih zakupaca i korisnika.

Dve poslovne zgrade imaju površinu veću od 20.000 m2, spratnosti prizemlje i šest spratova na kojima se nude poslovni prostori od 150 m2 do 1.600m2 na svakom spratu. Garaža ima dva podzemna nivoa i pruža mogućnost parkiranja za preko 500 vozila sa punjačima za električna vozila.

foto:matrixofficepark.com

Vodeći računa i prateći trendove zdravog života ispred zgrada je uređen trg sa zelenim površinama, u ponudi je veliki prostor za parkiranje bicikla, garderoba i tuševi za zaposlene koji biciklom ili pešice dođu na posao. U sklopu zgrada nalaze se wellness i fitnes sadržaji kao i restorani, kafići i drugi sadržaji koji su neophodni za lakše funkcionisanje korisnika.

Same zgrade su modulernih konstrukcija te pružaju mogućnost zakupcima da se prošire u skladu sa rastom kompanije i brojem zaposlenih. Površine od 1.600 m2 pružaju mogućnost i velikim kompanijama da budu smeštene na jednom spratu. Što se samih poslovnih prostora tiče oni mogu biti uređeni u skladu sa potrebama svakog zakupca pojedinačno.

matrix office park

foto:matrixofficepark.com

Matrix Office Park je dizajnerski projekat kompanije Gobli GmbH iz Graca i kompanije Troing iz Zagreba i arhitektura zgrade je podređena efikasnosti korišćenja prostora i okoline. Detalji kao što su navodnjavanje zelenih površina kišnicom, agregat kao rezervni izvor napajanja i separatori za prečišćavanje vode, geotermalni izvor toplote samo su deo faktora koji čine “zeleni” značaj zgrade.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.