Projekti
Beograd

Park Forest Residence

14. Nov 2023 817

U najzelenijem delu Zvezdare, kod instituta Mihajlo Pupin, nalaze se 3 vile od po 600m2. Objekti koji se grade u Zvezdarskoj šumi imaće 4 stambene jedinice. Savremen pristup gradnji smešten u jednoj od najlepših šuma u Srbiji će vam omogućiti da živite urbanom delu grada, ali i da u isto vreme pobegnete od njegove gužve. Biće vam zagarantovana potpuna privatnost, jer će kompleks imati privatan ulaz.

park forest residence

Na samo par metara stotina metara od stambene jedinice nalazi se obdanište, gradski saobraćaj kao i niz igrališta za decu i terena za sportske aktivnosti koje će vam omogućiti da vežbate na najvišoj tački Beograda. Vukov spomenik se nalazi na svega 2.4 km od vas, što znači da će vaš porodični dom biti u srcu grada, a opet okružen prirodom. Svakom stanu biće obezbeđena dva garažna mesta u nivou ispod zemlje, zbog kojih će potpuno zaboraviti na muke traženja parkinga po Beogradu. Dupleksi koji se nalaze u prizemlju imaju svoja dvorišta, a ona će vašoj deci obezbediti da imaju detinjstvo kakvo ste i vi imali, zeleno i bezbrižno. Ukoliko se odlučite da kupite svoj novi porodični dom u ranoj fazi gradnje, imaćete svu slobodu da utičete na planove i projekte koji su osmišljeni za vaš stan, pa čak i da sebi priuštite bazen.

Investitor je Melović gradnja koja je na tržištu od 2017. godine. U proteklih 6 godina izgradili su preko 300.000 m2 u Beogradu i Srbiji između ostalih kompleks na Vidikovcu površine 15.000 m2, poslovni prostor na Dedinju kao i Royal Mountain hotel na Divčibarama.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.