Projekti
Srbija

Panorama Erdoglija Kragujevac

29. Nov 2021 2.322

Kompanija Grading je u prethodnih 5 godina u naselju Erdoglija izgradila i uselila 180 stanova i lokala ( zgrada kod Y-solitera,zgrade Grožđe , Šljiva i Jabuka) .

Novi stambeni kompleks Panorama Erdoglija sastoji se iz 3 lamele, trenutno se prodaju stanovi u 3 lamele čiji završetak se očekuje u novembru 2022. godine. Stanovi su garsonjere površine od 27 m2, jednosobnih 38 m2, dvosobnih od 48 m2, trosobni od 57 m2 do 66 m2 i četvorosobni od 83 m2.

panorama kragujevac

Panorama Erdoglija nudi sve pogodnosti doma iz snova : predivne svetle stanove koji zadovoljavaju pojedinačne i porodične životne potrebe . Između zgrada nalaziće se zatvoreno i uređeno unutrašnje dvorište koje će biti namenjeno isključivo stanarima zgrade i njihovim gostima. Stanarima će biti omogućeno parkiranje u podzemnoj garaži. Budući stanari će imati savršene uslove za moderan i miran život.

panorama kragujevac

Stanovi će biti izgrađeni prema visokim standardima, kompletna okolina će biti pokrivena video nadzorom i imaće svakodnevnu službu za održavanja zelenila i celog kompleksa. Svi ovi detalji upotpuniće sliku i oblikovaće prostor najvažnijeg mesta na svetu – doma. Stanovi u ovom kompleksu su savremeno koncipirani, odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi . Komforan prostor ostavlja dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda prosotrija.

panorama kragujevac

Završni radovi i savremeni enterijeri čekaju vaš lični pečat. Kupcima je omogućeno rešavanje enterijera u zavisnosti od svojih potreba uz saradnju sa našim arhitektama. Posebno se vodilo računa o završnim radovima. Grejanje je centralno, priključeno na gradsku toplanu. Ulazna vrata su opremljena sigurnosnom bravom dok su unutrašnja vrata drvenog okvira obložena medijapanom u beloj boji. Prozori i ulazna vrata su od plastičnih šestokomornih profila. Kupatila su opremljena sanitarnom opremom od bele keramike. Sistem video nadzora je 24/7 sa kontrolom ulaznog hola, garaže, liftova i dvorišta objekta. Stanovi su opremljeni interfonskim uređajem

panorama kragujevac

izvor i foto:erdoglija.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.