Projekti
Beograd

Palace One Dedinje

19. Jul 2021 1.518

Dedinje je jedan od najlepših i najšumovitijih delova Beograda. Naselje uglavnom čine privatne kuće, među kojima je nekoliko desetina predratnih vila izuzetne vrednosti. Na obodima naselja i duž glavnih ulica izgrađene su savremene stambene zgrade nakon Drugog svetskog rata. Tamo se nalaze arhitektonske lepotice građanskog Beograda. Poseban turistički izazov su Muzej istorije Jugoslavije i dvorski kompleks Karađorđevića. Oba mesta godišnje poseti više hiljada ljudi. Kuća cveća, mesto na kojem je sahranjen nekadašnji predsednik SFRJ Josip Broz Tito, otvorena je za posetioce 1982. godine i od tada je kroz nju prošlo oko 20 miliona ljudi.

Topčidersko brdo i Dedinje verovatno danas ne bi bili ono što jesu da jednog lepog dana kralj Aleksandar Karađorđević nije došao na ideju da podigne vlastitu vilu. Merkao je merkao i shvatio da je za dvorac kao stvoreno “mesto više Topčidera”, s pogledom na “divnu i sočnu šumu na Košutnjaku”, Rakovičku kotlinu, Kneževac i “plavu” Avalu, ali i na ceo Beograd, Zemun i modro pozađe Fruške gore.  

Ostala je i mogućnost, dok obilazite Dedinje, da razgovarate sa duhovima prošlosti, da oko vas plešu najuzbudljivije istorijske slike i da posle toga sednete u neku od retkih preostalih starinskih kafana, ili pak u neki fensi restoran.

palace one

Baš tu, u tom najlepšem delu grada u ulici Neznanog junaka niče projekat Palace One Dedinje.Okružen zelenilom, a opet u blizini komercijalnih objekata, internacionalnih škola, bolnica i saobraćajnica, pruža vam sve što je neophodno za lagodan život. Ideja i vizija investitora je da spoji kvalitet, luksuz i privatnost na istoj adresi.

palace one

Projektovan je da pruži udobnost i visoku dozu privatnosti prema najvišim estetskim. građevinskim i ekološkim standardima. Prirodni materijali su ono što ga krasi, pre svega kamen i drvo, dok velike staklene površine daju dozu elegancije i svetlosti u sam unutrašnji prostor.

palace one

Ono što Palace One razlikuje od sličnih projekata koji postoje ili se grade je mali broj prostranih i luksuznih stanova sa pristupom dodatnim sadržajima. Odvojeni ulazi i centralni lobi su samo jedna od prednosti za buduće stanare.

palace one

Svi stanovi su luksuzno opremljeni, visokih plafona kao i prvoklasnih završnih radova. Parket i sanitarija su vrhunskih italijanskih brendova a u svakom trenutku kupcima su na raspolaganju dizajneri koji će pomoći da se opremanje stana uklopi u koncept samog projekta.

palace one

Garaže i posebne ostave se nalaze u suterenskim prostorijama do kojih od stambenog dela vode 2 lifta kao i zasebni teretni lift. Ulazak je regulisan putem elektronskih kartica koja je integrisana tako da vlasnicima otvara ne samo stanove i garaže već i sve ddoatne sadržaje u objektu kao što su SPA i fitnes centar. Recepcija je na usluzi 24/7 kao i fizičko i tehničko obezbeđenje.

palace one

Život na Dedinju je privilegija, društvena i životna a onaj ko ima novca i sreće da tu kupi nekretninu je čuva i ostavlja u nasledstvo.

palace one

deo teksta:reminder.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.