Projekti
Beograd

Otvoren novi Univerexport u K-Distriktu

25. Apr 2021 915

Uz poštovanje svih epidemioloških mera otvoren je novi Univerexport u beogradskom kompleksu K-Distrikt. Novootvoreni objekat je njihova 162 prodavnica koju su otvorili u Vojvodini, Beogradu i okolini sa kojom nastavljaju širenje svoje mreže.

univerexport k-distrikt

Prodajno mesto u K-Distriktu zamišljeno je kao komšijska radnja na prostoru od 550 m2 sa raznovrsnim artiklima koji mogu da zadovolje i male ali i velike kupovine. Preko 7.000 artikala upotpunjuje sveže meso sa farme iz Bačke Palanke koje stiže u roku od 48 sati , brend organskih proizvoda Organa, uvek aktuelni Baš Baš proizvodi ali i pršut i vino Vučurević. Radno vreme je svakim danom fake uhren u nedelji od 7 časova ujutru a brza kupovina je obezbeđenja sa 4 samouslužne kase.

Predsednica grupe Univerexport gospođa Vesna Vučurević svečano je presekla vrpcu 12. po redu maloprodajnog objekta u Beogradu. Kompanja 24. decembra slavi jubilej od 30 godina postojanja na tržištu.

 

 

 

 

 

 

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.