Projekti
Srbija

Novi stambeni kompleks u Jesenjinovoj ulici u Nišu

29. Aug 2021 1.787

U blizini crkve Sv. Patelejmona u Nišu Milenović gradnja je započela izgradnju stambenog kompleksa. Milenović Gradnja je firma koja se već petnaest godina bavi projektovanjem, izgradnjom i prodajom stambenih objekata u Nišu. U svoje prednosti ubrajaju kvalitetan rad, upotrebu novih materijala i inovacija u građevinarstvu kao i veliki broj zadovoljnih kupaca.

jesenjinova nis

Projekat se sastoji iz 3 lamele sa ukupno 91 stanom i 2 lokala. Stanovi su različitih struktura i to od jednoiposobnih površine 38 m2 pa do komfornih 2.5 sobnih stanova od 61 m2.

Sve lamele će posedovati parking mesta u garažama, interfon i video nadzor. U stanovima će biti parket , PVC stolarija i termo i zvučna izolacija po najnovijim standardima. Kao velika prednost za buduće stanare biće podrumske prostorije.

jesenjinova nis

Za gotovinsko plaćanje biće odobreni popusti, dok je stanove moguće kupiti i putem kredita i ana rate prema dinamici gradnje.

foto/izvor: milenovic-gradnja.com

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.