Projekti
Srbija

Najavljena izgradnja 2 retail parka Shop Park u Loznici i Aranđelovcu

19. Sep 2022 5.257

Prema najavama investitora Niksen Ltd planira se otvaranje dva nova retail parka u Loznici i Aranđelovcu krajem sledeće godine.

Shop Park Loznica

Planirani retail park u Loznici biće građen zajedno sa srpskom kompanijom Tomnix i to će biti investicija vredna 21 milion evra. Nalaziće se u zapadnom delu grada samo 1.2 km od gradskog jezgra i pozicioniran je na glavnom putu koji vodi ka graničnom prelazu sa Bosnom i Hrecegocinom.

shop park

Površina lokacije na kojoj će se nalaziti iznosi 3 hektara a površina parka će biti 18.000 m2. Postoji plan i druge faze projekta na dodatnih 2 hektara a površina će iznositi 8.000 m2. Prva faza projekta sadržaće 30 radnji koje će zakupiti poznati domaći i strani brendovi koji će doprineti zadovoljenju potreba lokalnog stanovišta. Više od 400 parking mesta biće na raspolaganju budućim korisnicima i posetiocima parka.

shop park

Shop Park Aranđelovac

U investicija u retail park u Aranđelovcu biće uloženo 15 miliona evra gde će se na površini od 3 hektara sagraditi 12.000 m2 korisnog prostora koji će sadržati 20 prodavnica. Na raspolaganju će biti više od 300 parking mesta.

Retail park će biti lociran 3 km od centra grada i samo kilometar od uključenja na nov auto put Vožd Karađorđe, što će ovaj centar učiniti još atraktivnijim za ceo taj region.

Oba retail parka biće građena prema najvećim internacionalnim standardima. Nudiće veliki izbor radnji različitih brendova, ugostiteljskih objekata, objekata zabave a upravljanje centrom biće u rukama profesionalaca.

shop park

Mreža Shop parkova u Srbiji

Izgradnjom najavljenih retail parkova kompanija Niksen Ltd proširiće svoju mrežu u Srbiji. Prvi Shop park otvoren je u Gornjem Milanovcu pre 2 godine i veoma uspešno posluje od tada. Novi projekti već sad imaju 70% izdatih prostora uključujući i nove brendove na našem tržištu. Lokalne kompanije sa više od 600 radnika će raditi na izgradnji a kad budu završeni otvoriće se 500 novih radnih mesta za stanovnike Loznice i Aranđelovca.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.