Projekti
Beograd

Merin Hill

14. Oct 2021 1.315

Smešten na Lekinom brdu, poznatom i kao Pašino brdo, Merin Hill je pozicioniran na mirnoj lokaciji nudeći osećaj privatnosti. Blizina autoputa E-75, Autokomande, Južnog bulevara i Slavije, omogućava odličnu povezanost sa svim delovima grada. Neposredna blizina vrtića, škole, prodavnice, banke, apoteke, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar. Sportski centar, kao i zelena oaza Šumice, doprinose potpunoj povezanosti sa prirodom i zdravim načinom života.

merin hill

Potpunu privatnost i sigurnost kondominijumu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje. Zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa, odakle se prostiru svi stambeni pristupi lamelama, kao i posebni pristupi namenjeni osobama sa invaliditetom. Poseban značaj i pažnja pridati su projektovanju svakog stana, sa akcentom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti. Neprikosnovenu udobnost stanovanja pružaju stanovi sa privatnim baštama na prizemnim etažama, kao i francuski prozori zastupljeni u celom kondominijumu, obezbeđujući raskošnu osvetljenost u stanovima.

merin hill

Ukupna površina kondominijuma Merin Hill zauzima 19.255 m2 sa 184 stambene jedinice smeštene u 5 lamela. Svaka od lamela ima 2 lifta i ne više od 8 stanova po spratu. Svim lamelama se pristupa iz unutrašnjeg dvorišta sa kontrolisanim pristupom 24/7. Stanare Merin Hill-a liftovi vode direktno do podzemne garaže na 3 nivoa, čime se dodatno doprinosi udobnosti i efikasnosti svakodnevnog života. Garaža poseduje 2 kolska ulaza iz Ulice Maksima Gorkog, sa po 1 dvosmernom rampom i ukupno 244 parking mesta koja se kupuju zasebno. Opremljena je najsavremenijim impulsnim ventilatorima za odimljavanje.

Za praktične potrebe stanara obezbeđeno je 95 stanarskih ostava kao i 6 lokala u prizemnim etažama kondominijuma. Strukture stanova su od jednosobnih površine 31 m2 do četvorosobnih maksimalne površine 99 m2.

merin hill

Korak dalje napravljen je kada je reč o penthausima na dva nivoa. Dizajnirani su u cilju pružanja dodatnog luksuza kupcima, rolex replica u vidu prostranih dnevnih boravaka sa raskošnim terasama koje ostavljaju bez daha, kao i spratne i funkcionalne razdvojenosti dnevnog i spavaćeg bloka. Pojedini penthausi poseduju i dvostrano orijentisane dnevne boravke, sa zidovima u staklu, a kao kruna udobnosti u pojedinima je obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu. Površine i strukture penthousa su trosobni 116 m2, četvorosobni od 110 m2 do 137 m2 i petosobni od 152 m2 do 203 m2.

merin hill

Materijali i završna obrada stanova je vrhunskog kvaliteta sa hrastovim parketom, podnim grejanjem i ugradnom rasvetom u kupatilima, stolarija u sistemu aluminijum/drvo, italijanska granitna keramika, sigurnosna vrata kao i svi neophodni prikjljučci za kablovsku televiziju, telefon, interfon i sistem internog video nadzora.

izvor:merinhill.rs

foto:relja ivanic

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.