Projekti
Region

M Residence Zagreb

27. Jul 2021 1.069

Kao glavna prednost projekta M Residence odlikuje se visoki luksuz života u neposrednom prirodnom okruženju. Šumski pojas koji ga opasava nudi osvežavajuću mikroklimu sa kilometrima staza za trčanje i vožnju biciklom a svež vazduh i zelenilo u spoju sa luksuzom gradnje pun je pogodak i one najizbirljive.

Posebna pogodnost lokacije je i blizina samog centra grada koji je laganim hodom udaljen samo 15-ak minuta.

Ulica u kojoj se Zgrada M nalazi spada među najlepše ulice Zagreba i dok nas stambeni prostor oblikujemo prema svojim idejama, okruženje u kom se stan nalazi oblikuje nas i našu svakodnevnicu. A najveća prednost Kukuljevićeve ulice je život van gradske vreve a opet dovoljno blizu za sve potrebe.

m residence zagreb

fotografije:mr.hr

Zgrada je zamišljena kao luksuzna boutique zgrada sa 22 stana i luksuz se može opisati sa 3 najvažnije osobine…. Stabilnost, zgrada je ojačana za 20% više od standarda koji je propisan za područje Hrvatske u slučaju zemljotresa i po tome je jedinstvena. Moderna, vrhunski materijali i tehnička rešenja na spoljnoj fasadi pruža vrhunsku energetsku efikasnost. Moderan dizajn stanova i zajedničkog prostora, vrhunska obrada i materijali čine je verovatno najluksuznijom zgradom u gradu. Vredna pamćenja, neobična staklena vrata koja ne samo da otvaraju prostor već su integrisana sa samom prirodom učiniće sam prolaz pored nje nezaboravnim. Komfor života u okviru stanova zgrade M bio je prioritet. Razdvojenost spavaćeg bloka od dnevnog garantuje mir i odmor ukućanima koji to žele. Svaka prostorija u stanu ima podno grejanje i svoj termostat tako da doprinosi boljem ugođaju svih ukućana. Luksuzna oprema podrazumeva i mogućnost sopstvenog izbora završnih radova i što podrazumeva izbor podnih obloga, sanitarija i keramike. Ono čime se arhitekte projekta mogu pohvaliti je adaptibilnost prostora u skladu sa naknadnim potrebama stanara.

Sastav grejanja i hlađenja je A+++ i to prema najvišim funkcionalnim i estetskim standardima, a zgrada je pokrivena 24/7 fizičko tehničkim obezbeđenjem.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.