Projekti
Region

Luksuzni kompleks Schellenburg u Ljubljani

08. Oct 2021 1.205

U Ljubljani , na raskrsnici Gosposvetske i Bleiveisove ceste, preko puta hotela Lev u toku je izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa Schellenburg. Nalazi se na mestu nekadašnjeg Koloseuma, koji se srušio usled dotrajalosti 1995. godine. Na jedinstvenoj lokaciji, u blizini najvažnijih društvenih, kulturnih i poslovnih zgrada u srcu glavnog grada Slovenije zauzimajući jedinstvenu poziciju u pogledu najviših životnih i radnih standarda. Lokacija je odlično polazište, jer sa mnogim parkovskim površinama nudi udobnost življenja u centru grada. Park Tivoli, Rožnik i zoološki vrt nalaze se u neposrednoj blizini, a može se prošetati i do Ljubljanskog dvorca i Golovca. Posebno je pogodan za ljude koji rade u centru grada i mlade porodice, jer štedi vreme na putu do posla.

Schellenburg ljubljana

Kompleks Schellenburg je dobio ime po Jakovu pl. Schellenburg, najvećem zaštitniku grada Ljubljane.

Osim odlične lokacije, dobro osmišljenog arhitektonskog dizajna i visokokvalitetnih materijala, projekat se može pohvaliti i celodnevnom recepcijom koja se nalazi u reprezentativnom holu, video nadzorom zgrade, od 283 do 355 cm visokim spratovima, velikim stambenim prostorom, direktnim pristupom sa parking mesta do stanova i sa dodatnim biciklističkim liftovima.

Schellenburg ljubljana

Uz Gosposvetsku cestu biće izgrađena i šestospratna visoka poslovna zgrada sa poslovnim prostorom, koja će potencijalnim zakupcima biti dostupna u dugoročni zakup. U prizemlju zgrade Palais biće i poslovni prostori za potrebe takozvanih tihih poslovnih aktivnosti, poput frizerskih i kozmetičkih salona, optičara, zlatara, galerija, prodavnica tekstila ...

Kompleks Schellenburg sastoji se od dve zgrade: veće Palais i manje Vile ukupne površine 52.720 m2 bruto.

Veća zgrada Palais ima šest spratova sa udobnim i prostranim stanovima koji se mogu urediti prema individualnom načinu života. Apartmani ispunjavaju sva savremena očekivanja i na taj način omogućavaju kvalitetan boravak život. Šesti sprat zgrade krunisan je dodatnim, blago uvučenim sedmim spratom sa penthousima. 110 luksuznih stanova sa dve do šest soba i prostiru se na 62 m2 do luksuznih 345 m2 stambenog prostora i spoljnih površina u obliku balkona, terasa i lođa. Sa svojim luksuznim terasama, penthousi nude slikovit pogled na park Tivoli, Ljubljanski dvorac i grad. U prizemlju se nalazi šest apartmana s pogledom na vrt i poslovni prostori namenjeni aktivnostima koje će stanovnicima ponuditi dodatni komfor. Ispod kompleksa biće izgrađena podzemna garaža. Planiran završetak radova je jul 2023. godine.

Schellenburg ljubljana

Manja zgradaVilla ima 15 ekskluzivnih stanova raspoređenih na šest spratova. 14 stanova ima površinu između 119 m2 i 225 m2, a luksuzan penthouse ima 335 m2. Odlikuje ih promišljen raspored, vrhunski enterijer i pažljivo odabrani materijali, dok jugozapadna fasada sa otvorenim, gotovo potpuno zastakljenim lođama unosi puno prirodnog svetla u stanove i pruža jedinstven pogled na grad. Planiran završetak radova je jul 2022. godine.

Prodaja stanova je u toku, a cene najmanjih dvosobnih stanova u Palais Schellenburg-u, uključujući ostave, počinju od 443.000 EUR (bez PDV-a). Cena najmanjeg trosobnog stana u vili Schellenburg sa ostavom je 915.000 € (bez PDV-a). Cena stanova je od 5.251 EUR/m2 do 8.195 EUR/m2 bez PDV-a. Stanovi se prodaju nenamešteni. Kupci će moći da biraju parket i keramiku iz unapred pripremljenog kataloga dok će u kupatilima biti ugrađena sanitarija vrhunskog kvaliteta. Svaki stan će moći da puni električne automobile na svom parking mestu.

Schellenburg ljubljana

foto:schellenburg-living.com

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.