Projekti
Region

Kreće gradnja kompleksa Park Residence iznad Sarajeva

13. Jun 2021 1.315

Sarajevska kompanija Top One najavila je početak gradnje poslovno stambenog projekta na Crnom vrhu . Kompleks pod nazivom Park Residence biće urađen po uzoru na najmodernije projekte tog tipa.

park residence sarajevo

Lokacija projekta je na uzvišenju sa fantastičnim pogledom na grad, izolovana od gradske buke ali takođe veoma blizu samog centra.

park residence sarajevo

Na raspolaganju će biti različiti tipovi stambenih jedinica koji se razlikuju po kvadraturi, orjentacij i dispozicijama. Kompleks će pored luksuznog stambenog prostora posedovati i brojne raznovrsne sadržaje koji će biti namenjeni stanarima i njihovim gostima. Svakodnevno će biti dostupni zatvoreni bazen i spa centar, fitnes centar, multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, bioskopska i konferencijska sala. Garaže će se nalaziti na 2 suterenska nivoa i toplim vezama će biti povezane sa stambenim jedinicama i dodatnim sadržajima.

park residence sarajevo

park residence sarajevo

Deo prostora biće ispunjen komercijalnim sadržajem koji će unaprediti život kako stanara tako i šire zajednice. Tu će se nalaziti supermarket, vrtić, apoteke, restorani i kafići, kao i različiti vidovi uslužnih delatnosti. Na plataou iznad suterenskih etaža biće uređen javni prostor za boravak i druženje dostupan isključivo samo stanarima gde će se nalaziti dečije igralište i mobilijar za sedenje. To će predstavljati zelenu oazu namenjenu uživanju i odmoru.

park residence sarajevo

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.