Projekti
Srbija

Kopaonik apartmani Woodside

28. May 2021 2.140

Smešten na premium lokaciji, u srcu prirode na 1710 m nadmorske visine, kompleks Woodside Kopaonik Residences donosi 155 ekskluzivnih, kompletno opremljenih apartmanskih jedinica na pet etaža. Stanarima je omogućena dodatna udobnost zahvaljujući komercijalnim sadržajima za zadovoljenje svojih dnevnih potreba u prizemlju kompleksa.

woodside

foto:woodside.rs

Okružen raskošnim zelenilom četinara i besprekorno usklađen sa prirodnim i izgrađenim ambijentom okruženja, kompleks Woodside Kopaonik Residences predstavlja upečatljiv i rafiniran izraz savremene arhitekture koji na suptilan način integriše plemenite teksture drveta i kamena sa staklenim površinama i metalnim elementima, uz primenu najsavremenije tehnologije: od vrhunskih građevinskih i završnih materijala, do pametnih instalacija i modernog bezbednosnog sistema. woodside.

Posebnu pogodnost u okviru kompleksa predstavlja unutrašnje zajedničko dvorište namenjeno stanarima i njihovim gostima koje sadrži bujno zelenilo, popločane staze, najsavremenije ambijentalno osvetljenje i parkovski mobilijar i prostor za relaksaciju. Ova čarobna oaza mira i bezbednosti zaklonjena je sa tri strane unutrašnjom fasadom, dok četvrta strana pruža jedinstvene otvorene vidike prema četinarskoj šumi. Probudite se uz cvrkut ptica i neodoljiv miris borova.

woodside

foto:woodside.rs

Apartmanski kompleks Woodside Kopaonik Residences nudi jedinstvene i nesvakidašnje sadržaje u autentičnom planinskom ambijentu. Stanari će uživati u savremenom komforu na najvišem nivou u vidu ekskluzivnog spa centra površine 140 m2 sa hamamom, saunom, experience tuševima, ledenom fontanom i prostranim svlačionicama, kao i dodatnim sadržajima koji obuhvataju recepciju sa danonoćnim obezbeđenjem, skijašnicu, uslužne, ugostiteljske i maloprodajne lokale u prizemlju, kolski pristup objektu i podzemnu garažu na dva nivoa sa 167 parking mesta.

woodside kopaonik

foto:woodside.rs

Apartmanske jedinice u okviru kompleksa Woodside Kopaonik Residences pažljivo su projektovane prema raznovrsnim potrebama stanara. Projekat predviđa 35 tipova ekskluzivnih, kompletno opremljenih apartmana površine od 32 do 100,5 m2 koji se razlikuju po broju soba, geometriji i površini. Kompleks će imati 24/7 portira i obezbeđenje kao i tehničko održavanje objekta.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.