Projekti
Beograd

Kompleksi Kosmaj i Dolce Vita na Kosmaju

31. Jan 2024 876

Samo sat vremena vožnje od beogradskog aerodroma Nikola Tesla, skriveni u zelenilu i miru,kompleks Kosmaj i Dolce Vita su biseri dostupni svima koji traže beg od svakodnevnice. Otkrijte ovo blago koje čeka na samo 55km od Beograda, gde se istorija, kultura i priroda stapaju ujedinstvenu simfoniju doživljaja. Dobrodošli u svet gde mir i lepota vladaju suvereno, pozivajući vas da postanete deo njihove večne priče.

Nosilac projekta je kompanija Smart UP koja nije samo građevinska kompanija već partner u stvaranju personalizovanog rešenja za svakog od svojih budućih klijenta.

dolce vita kosmaj

MOĆ PRIRODE I DODIR LUKSUZA NA ZELENOM KOSMAJU

U srcu sela Nemenikuće, ovo zatvoreno „kondominium“ naselje čini se kao čarobni spoj osam raskošnih vila, pružajući jedinstvendoživljaj vrhunskog životnog stila pod nebom Srbije. Luksuzne vile nalaze se na placevima površine od 10-15 ari. Vilama se prilazi internom saobraćajnicom sa ulazom na sopstvenu kapiju koja ima opciju automatskog otvaranja pomoću prepoznavanja registarskih tablica Vašeg automobila.

Ovaj impresivan projekat obuhvata osam elegantnih kuća sa rasponom kvadratura od 100 do 150m2. Svi objekti su sa spoljnim bazenom, letnjikovcem, roštiljem, podnim grejanjem na gas, brzim internetom, video nadzorom i odrzavanjem tokom cele godine. Kuće su kreirane sa vrhunskim kvalitetom kako bi pružile savršenu ravnotežu između komfora i elegancije. Svi su pozvani da dožive bezvremensku harmoniju koju pruža kompleks, gde se cene prilagođavaju svakom pojedincu.

Dvorišno i parterno uređenje je pažljivo projektovano, stvarajući prijatan, bezbedan i miran ambijent za celu porodicu, kao i komforan boravak u prirodnom okruženju. Kako bi se prednosti privatnog prirodnog okruženja u kom se nalazi vila u potpunosti iskoristile i doživele, izrađen je i dvorišni paviljon sa kaminom za boravak napolju, kao i roštilj sa spoljnom kuhinjom.

dolce vita kosmaj

Svaka kuća je sa sopstvenim spoljnim bazenom, renomiranog proizvođača Aqua Pur ili slično, sa prostranim platom oko bazena za sunčanje i rekreaciju u toku letnjih vrućina.

Za sve dodatne informacije:

Smart Up

telefon: +381 63 66 99 66

office: office@smartup.rs

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.