Projekti
Region

Kompleks Snježna dolina na Jahorini

24. Aug 2021 2.183

Krajem prošle godine kompanija Legend iz Ilidže počela je sa izgradnjom turističkog kompleksa na Jahorini u naselju Obućina Bare na 1595 m nadmorske visine. Pored naselja pravi se nova ski staza koja će biti pokrivena sistemom za veštačko osnežavanje i osvetljenjem za noćno skijanje.

snjezna dolina

Ovim projektom nastavlja se razvoj planine koji je počeo pre par godina. Kao investicija vredna 10 miliona evra svakako će doprineti raznovrsnijoj ponudi.

Projekat je zamišljen u dve faze gde se završetak prve očekuje krajem 2021, a druge sredinom 2022. godine. Celokupan projekat je površine 30.000 m2 i broji 250 apartmana, 400 soba i spoljni parking sa 200 parking mesta koji je pokriven video nadzorom.

snjezna dolina

U prvoj fazi biće izgrađeno 175 apartmana dok će druga faza sadržati apart-hotel, restorane, kafe barove, fitnes kao i moderan spa centar površine 1.000 m2 sa bazenom unutar objekta.

Lokacijski se nalazi u centru Jahorine i preko puta kompleksa je planirana izgradnja šestoseda.

snjezna dolina

Apartmani su površina od 31m2 sa odvojenim delom za spavanje pa do komfornih trosobnih jedinica površine 69.50 m2. Biće izgrađeni po najvišim standardima sa završnim radovina po uzorima na najbolja svetska skijališta.

foto:snjeznadolina.ba

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.