Projekti
Beograd

Kompleks Lux 51 Bežanijska kosa

13. Sep 2021 3.306

Kompanija Lux Invest internacional na Bežanijskoj kosi u ulici Partizanske avijacije počela je pripremu za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa pod nazivom Lux 51 na površini od preko 65.000 m2. Projekat obuhvata 280 stanova, 500 parking mesta u trospratnoj podzemnoj garaži i 48 lokala u tri objekta spratnosti P+5+Ps i četiri vezna aneksa spratnosti P+3. Planiran završetak radova je oktobar 2023. godine i izgradnja neće biti fazna već u celosti.

lux 51 bezanijska kosa

Komercijalno-poslovni prostor će se prostirati na 5.500 m2 u prizemlju stambenih objekata kao i na prvom spratu lamele A. Zamišljeno je da prvi nivo garaže bude namenjen poslovanju kao i gostima kompleksa dok će ostala dva nivoa biti namenjena stanarima. Planiran je sadržaj koji će stvoriti kvalitetno okruženje i provođenje slobodnog vremena u sklopu kompleksa.

lux 51 bezanijska kosa

Strukture stanova su od 32 m2 ( garsonjere ) do 220 m2 ( petosobni ). Vodilo se računa o dovoljnoj udaljenosti između lamela kako bi se stvorio ambijent koji omogućava intimnost, dovoljno svežeg vazduha i osunčanosti.

lux 51 bezanijska kosa

Za materijalizaciju i završne obrade objekta biće korišćeni visokokvalitetni materijali u skladu sa planiranim sadržajima objekta i principima energetske efikasnosti. Fasade stambeno-poslovnih lamela koristiće termičku izolaciju mineralnom vunom sa završnom obradom od savremnih materijala i to: termoizolaciono staklo, malterisane površine kao i površine obložene fasadnom opekom listelom.

lux 51 bezanijska kosa

foto:lux51.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.