Projekti
Srbija

Kalman Zlatibor

29. Apr 2021 1.365

Apartmani Kalman Zlatibor nalaze se u samom centru Zlatibora, u podnožju ski staze na oko 50m od autobuske stanice i pijace. Kompleks se nalazi u blizini stanice gondole koja povezuje centar planine sa Tornikom.

zlatibor

photo kalman.rs

Kompleks sadrži 7 zgrada međusobno povezanih internom saobraćajnicom. Sve zgrade imaju lift i podzemnu garažu. Dodatni sadržaji u okviru kompleksa su spa centar, supermarket, salon lepote, frizer, garaže kao i spoljna parking mesta. U planu je i dalja razrada lokacije i uvodjenje novih sadržaja koji će obogatiti ponudu ovog kompleksa.

spa

foto kalman.rs

Svi objekti ispunjavaju najviše standarde energetske efikasnosti. Objekat je građen od termo blokova i prekriven najkvalitetnijim crepom. Spoljna stolarija je aluminijum-drvo sa roletnama na elektro pogon a unutrašnja vrata su od furniranog hrasta. Grejanje je etažno a obezbeđeno je podno grejanje u kupatilima. Unutrašnja oprema apartmana je vrhunskog kvaliteta. 

Izvor kalman.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.