Projekti
Beograd

Hrastov breg

23. Feb 2022 2.131

Naselje Hrastov Breg se nalazi između Avale i Kosmaja, na prelepoj mikrolokaciji, prevoju između dva podkosmajska mesta Popović i Mala Ivanča. Ključna pogodnost ove lokacije je blizina autoputa E75 (isključenje Mali Požarevac), Avalskog puta, Sopota i Mladenovca. Hrastov Breg se nalazi na uzvišenju sa prelepim vidikom i ružom vetrova karakterističnom za Avalski i Kosmajski kraj. Kosmaj je na 10 minuta voznje, a Avala 15 min.


Kraj raspolaže izuzetno vrednim i bogatim prirodnim potencijalom u vidu nepreglednih šuma (šume Avale i Kosmaja, Guberevačke šume) lepih brdovitih terena i pitomih obronaka (podavalska i podkosmajska sela), plodnog zemljišta, jezera (Trešnja, Bela reka) i brojnih vodotoka (najveća su Topčiderska reka, Ralja i Veliki lug sa svojim protokama) i bistrih izvora (Zmajevac, Točak, Vrbovac, Sakinac, Ladne vode i dr.) bogatog istorijskog, etnološkog i kulturnog nasleđe i pre svega očuvane čiste ekološke sredine.

hrastov breg

Hrastov Breg je kompleks zatvorenog tipa sa ulaznom rampom i ogradom oko celog naselja i prostire se na parceli od preko 6 hektara.
 Naselje će se graditi u 3 faze, u 1.fazi biće izgrađeno 10 kuća, u 2.fazi 14 kuća, a u 3.fazi 10 kuća, country club i restoran, dečiji park i basket teren.Naselje će imati organizovano održavanje – facility management, koje podrazumeva održavanje saobraćajnica u naselju, održavanju zelenila na zajedničkim površinama, čišćenje snega, iznošenje smeća, održavanje živih ograda, održavanje čištoće unutar kompleksa, obezbeđenje.

hrastov breg

Pored usluga obuhvaćenih osnovnim paketom održavanja, stanarima će kao dodatne usluge biti omogućeno:

* Održavanje dvorišta (košenje i zalivanje trave), čišćenje snega u zimskom periodu

* Popravke u kući i dvorištu

* Održavanje bazena

* Priključenje na sistem tehničke vode za potrebe zalivanja travnjaka 

* Opremanje kuća nameštajem

* Usluga izdavanja sa recepcijom

hrastov breg

Trenutno je na raspolaganju 10 kuća koje se grade na osnovu izdatih građevinskih dozvola, površine 108m2, sa okućnicom od 10 ari i 2 privatna parking mesta. Kuće se sastoje od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe i kupatila, prostrane terase, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i odvojenim gardaroberom. Svaka kuća ima mogućnost izgradnje bazena, dimanzija 8X4 metara, sa uređenom plažom i pratećom opremom.

Izbor materijala i opreme, kao i savremni dizajn čine da objekti imaju autentičan izgled, funkcionalnost i da su pre svega udobni za svakodnevni život. Velike staklene površine na svakom objektu obezbeđuju osunčanost prostora i dodatno Vas spajaju sa prirodom i zelenilom.

hrastov breg

Čvrsta gradnja, armiramo betonska konstrukcija, spoljni zidovi termo blok, fasada- Austrotherm EPS AF PLUS. Drveni dekorativni elementi Sanitarije – Geberit ugradni vodokotlići i sanitarije, staklene tuš kabine, italijanska keramika I klase, Grohe slavine, hrastov parket dimenzija 1500X140 mm, fasadna stolarija Alumil, antracit siva boja. Terasna vrata klizni sistemi Alumil tip S560, guardian premium solar stakla. Ulazna vrata su Alumil – sigurnosna, siva – antracit boja, sobna vrata – bela vrata medijapan visina 220cm. Grejanje – gasni kotao (remote kontrola – smart system) i radijatori; sušači peškira u kupatilima.

Visina plafona 2,85m, tavanski prostor kao i 2 parking mesta i uređena dvorišta

OPCIONO: Bazen dimenzija 8×4 metra, sa uređenom plažom, nadstrešnica za automobile, grejanje bazena, alarmni system, kompletno opremanje kuće, video nadzor, sistemi zalivanja.

hrastov breg

Investitor je kompanija CRE International koja je specijalizovana za razvoj nekretnina kroz upravljanje projektima, izgradnjom, upravljanje ugovaranjem i troškovima. Kompanija je radila na razvoju velikog broja projekata u zemlji i inostranstvu- neki od tih projekata su Tržni centri Galerija i Promenada, West 65, Ritz Carlton Montenegro, Poslovni centar Ušće.

izvor/foto:hrastovbreg.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.