Projekti
Srbija

Hotel Sanjar Divčibare

11. Aug 2021 5.139

Planina Divčibare poslednjih dve godine nalazi se na radaru što pojedinaca što građevinskih kompanija. Veliko interesovanje vlada kako za kupovinu placeva tako i za kupovinu apartmana u započetim i novoizgrađenim zgradama i kompleksima. Takođe povećava se i ponuda hotelskog smeštaja. Jedan od projekata u izgradnji sa rokom završetka koji se očekuje 2023. godine je hotel Sanjar, kompanije Sanjar doo. Gradnja je započeta krajem prošle godine na parceli površine 5.720 m2 a prema projektu studija Pošarac. Planirano je 3 faze od kojih u prvu spada restoran, drugu hotel a treću spa centar. Ukupna površina nadzemnih etaža iznosi 2.876 m2.

hotel sanjar divcibare

Jednospratni restoran površine oko 900 m2 sa kuhinjom za pripremu hladnih i toplih jela, testa i poslastica, restoran sa šankom i separeom na spratu i terasom imaće mesta za 80 do 85 gostiju. Gostima će biti ponuđena pansisonska i vanpansionska usluga.

Druga faza gradnje je hotel kategorije 4 zvezdice sa predviđenih 28 soba i 5 apartmana. Spratnost je su+pr+2 površine 2.316 m2 sa skijašnicom u suterenu, recepcijom, aperitiv barom, 3 lokala, kongresnom salom u prizemlju i sobama i apartmanima na prvom i drugom spratu. U suterenu se nalazi i garaža sa 9 parking mesta.

hotel sanjar divcibare

Treća faza, spa centar na 300 m2 izdvojen objekat koji će biti nadzemnom toplom vezom povezan sa hotelom. u suterenu objekta će se nalaziti sobe za masažu, tursko kupatilo, sauna, slana soba, tepidarijum i tuševi dok će na prizemlju biti ulazni hol sa recepcijom, svlačionice, bazen i đakuzi.

hotel sanjar divcibareHotel moderne arhitekture ali opet osmišljen tako da prati teren na kom se nalazi verujemo biće jedna od traženih destinacija za odmor i uživanje na planini.

foto:gradnja.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.