Projekti
Srbija

Hotel Sanjar Divčibare

Planina Divčibare poslednjih dve godine nalazi se na radaru što pojedinaca što građevinskih kompanija. Veliko interesovanje vlada kako za kupovinu placeva tako i za kupovinu apartmana u započetim i novoizgrađenim zgradama i kompleksima. Takođe povećava se i ponuda hotelskog smeštaja. Jedan od projekata u izgradnji sa rokom završetka koji se očekuje 2023. godine je hotel Sanjar, kompanije Sanjar doo. Gradnja je započeta krajem prošle godine na parceli površine 5.720 m2 a prema projektu studija Pošarac. Planirano je 3 faze od kojih u prvu spada restoran, drugu hotel a treću spa centar. Ukupna površina nadzemnih etaža iznosi 2.876 m2.

hotel sanjar divcibare

Jednospratni restoran površine oko 900 m2 sa kuhinjom za pripremu hladnih i toplih jela, testa i poslastica, restoran sa šankom i separeom na spratu i terasom imaće mesta za 80 do 85 gostiju. Gostima će biti ponuđena pansisonska i vanpansionska usluga.

Druga faza gradnje je hotel kategorije 4 zvezdice sa predviđenih 28 soba i 5 apartmana. Spratnost je su+pr+2 površine 2.316 m2 sa skijašnicom u suterenu, recepcijom, aperitiv barom, 3 lokala, kongresnom salom u prizemlju i sobama i apartmanima na prvom i drugom spratu. U suterenu se nalazi i garaža sa 9 parking mesta.

hotel sanjar divcibare

Treća faza, spa centar na 300 m2 izdvojen objekat koji će biti nadzemnom toplom vezom povezan sa hotelom. u suterenu objekta će se nalaziti sobe za masažu, tursko kupatilo, sauna, slana soba, tepidarijum i tuševi dok će na prizemlju biti ulazni hol sa recepcijom, svlačionice, bazen i đakuzi.

hotel sanjar divcibareHotel moderne arhitekture ali opet osmišljen tako da prati teren na kom se nalazi verujemo biće jedna od traženih destinacija za odmor i uživanje na planini.

foto:gradnja.rs

2023. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.