Projekti
Beograd

Green Residence Beograd

04. Nov 2021 1.546

U neposrednoj blizini Hale Pionir kompanija BS Investment je privela kraju radove na stambeno-poslovnom kompleksu Green Residence. Prvi stanari koji su stanove rezervisali i platili tokom gradnje dobili su ključeve svojih stanova.

Naselje je osmišljeno da zadovolji zdravlje i udobnost stanovanja. Ova zelena oaza svojim stanarima pored stanova vrhunskog kvalitetea nudi i veliki broj raznovrsnih sadržaja u poslovnim prostorima u prizemlju. Kafić, prodavnica, teretana, restoran ili apoteka u okviru kompleksa olakšavaju život stanovnika kao i njihovih posetioca.U samom kompleksu nalazi se sportska hala za rekreativne sportove. Pogled na Dunav kao i njegova blizina upotpunjuju doživljaj oaze na samo 2 kilometra odTerazija i Trga Republike.green residence 

Naziv “zelena” opravdava i princip gradnje, koja u potpunosti poštuje principe zelene gradnje koja vlasnicima nudi uštedu replicas de relojes españa i komfor.

Projekat zamišljen da bude po meri današnjeg čoveka prostire se na 30.000 m2 sa 340 stanova i 440 parking mesta. Stanovi su površina od 31 m2 do 72 m2. koncipirani od garsonjere pa do komfornih trosobnih jedinica.

green residence

foto:greenresidence.rs

 

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.