Projekti
Beograd

Elixir Garden - mera kvaliteta stanovanja

20. May 2021 1.257

Stambeno-poslovni objekat Elixir Garden površine 50.900 m2 se nalazi na Novom Beogradu izmedju ulica Tošin bunar, Bulevara heroja sa Košara i planirane ulice Tadije Sondermajera. Blizina brojnih sadržaja od poslovnog parka, tržnih centara do obrazovanih ustanova koji vam omogućava da jednostavno isplanirate posao, porodične aktivnosti i zabavu, čine ovu lokaciju izuzetno atraktivnom. Idealna lokacija za pravi porodični mir i aktivan savremen način života.

elixir garden

Kompleks Elixir Garden se sastoji od 237 stanova različitih struktura i kvadratura, od garsonjera do šestosobnih, kao i luksuznih premijum stanova  raspoređenih u 3 lamele . Svi stanovi su napravljenih od prvoklasnih materijala. Udoban i funkcionalan životni prostor je prilagođen savremenom načinu života, svim potrebama i generacijama. Svi stanovi su dobro osvetljeni i predstavljaju pravu meru komfora i  bezbednosti za život pun pozitivne energije. Objekat raspolaže sa 446 parking mesta u podzemnoj garaži na 2 nivoa i 27 parking mesta na otvorenom koji su namenjeni posetiocima.

Elixir Garden raspolaže sa 20 lokala i 3840 m² poslovnog prostora. Lokali se nalaze u prizemlju lamela, uvučeni u odnosu na ravan fasade i formiraju kolonadu oko objekta. Lokali su namenjeni uslužnim delatnostima i nemaju pristup dvoristu.

elixir garden

Elixir Garden je kondominijum koncept sa uređenim parkom između lamela površine oko 2.084m2 na 2 nivoa sa kontrolisanim pristupom , fizičkim i tehničkim obezbeđenjem 24/7 . Namenjen je samo za stanare. Park je uređen zelenilom, stazama, klupama, osvetljen visokim i ambijetalnim svetiljkama, trim stazom i ostalom opremom za odmor i rekreaciju svih stanara. Upravo omogućava savršen mir u novom domu. U prizemlju lamele B i C planiran je depadans dečije ustanove površine oko 640m2, sa pripadajućim ograđenim i uređenim dvorištem površine 564 m2, za naše mališane i njihovo bezbrizno odrastanje uz pravilan razvoj. Vrtić radi po programu koji osluškuje potrebe dece i roditelja, prepoznaje potencijale i podstiče interesovanja najmladjih u želji da ih što bolje pripremi za svet odraslih.

Izvor/foto: elixirgarden.rs

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.