Projekti
Region

Diamond of Skopje

28. May 2021 1.002

Diamond of Skopje nalazi se u srcu grada Skoplja. Kombinujući prednosti boravka u centru grada i privilegiju odvojenog okruženja i okoline, predstavlja savršen izbor bez obzira da li se živi u njemu ili se bira samo kao investicija, prednosti lokacije čine ovu jedinstvenu priliku. Sa svojih 796 stambenih jedinica, Diamond of Skopje biće elegantan kvart, grad u samom gradu, pozicioniran u središtu svega, a istovremeno dovoljno daleko.

diamond of skopje

foto:diamondofskopje.com

Diamond of Skopje napravljen je da ispuni sva očekivanja. Budući da je projekat jedini takve vrste u Makedoniji, gradi se sa posebnom pažnjom. Materijali i dizajni izabrani su da doprinesu novom načinu života udobnosti, elegancije i trajnosti. Svaki zaposleni koji radi na projektu usmeren je na kvalitet. Svaki kvadratni metar izgrađen je i dizajniran sa stručnošću. Ljudi koji budu uživali u ovome moći će to najbolje da opišu.

U Diamond of Skopje, prelep pogled je standardan. Kupcima je na raspolaganju pogled na planinu ili pogled na grad, u zavisnosti od vrste stana i kvadrature koju odaberu. Pored kvaliteta i jedinstvenosti načina života i stvaranja dobre atmosfere je od posebne važnosti. Zbog toga je investitor ostvario saradnju sa međunarodnim vrhunskim i nagrađivanim arhitektama. Kupovinom nekretnine u kompleksu, ne ulaže se samo u kvadratne metre, već u potpuno nov način i kvalitet života.

diamond of skopje

foto:diamondofskopje.com

Diamond of Skopje gradi turska kompanija Limak, koja je već uspešno završila preko 100 projekata, ukupne vrednosti više od 10 biliona dolara, uključujući aerodrome i luke, brane, autoputeve i hidroelektrane, naftovode i gasovode, kuće za odmor i stambene komplekse, i jedna je od najvećih građevinskih kompanija na svetu prema rangiranju časopisa Engineering Nevs Record. Novi aerodrom u Istanbulu, most Čanakkale iz 1915. godine, autoput Malkara-Čanakkale, međunarodni aerodrom Kuvajt i terminal Habarovsk u Rusiji mogu se navesti kao neki od najnovijih projekata iz Limaka. Neke mogućnosti su retke i ne pojavljuju se često te je Diamond of Skopje pametna investicija sa svim prednostima. Kada ulažete u stambeni projekat, morate imati na umu osnovne činjenice, lokacija, veličina, pogodnosti, mogućnosti plaćanja, pogodnosti izdavanja su neke od najvažnijih.

diamond of skopje

foto:diamondofskopje.com

Ono što će upotpuniti sam kompleks je jedinstveni tržni centar u kombinaciji sa ulicom ukusa koji uključuje svetske brendove i ukuse na samo nekoliko koraka od kompleksa. Ovaj jedinstveni način elegantne i sofisticirane socijalizacije specifičan je za Diamond of Skopje. Prekrasno dizajnirani tržni centar nalazi se direktno ispod zone udobnosti. Ono što ga čini jedinstvenim nisu samo poznati brendova i veličina prostora za kupovinu, već i način na koji se prepliće i omogućava druženje u komšiluku i van njega.

2024. Sva prava zadržana. Imovina.rs
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.